Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

Ελλάδα 19:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

ΝΕΑ

Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου η τροχαία προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνικό οδό Αθηνών-Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης. Αυτές αφορούν στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των Μεγάρων.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα αφορούν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 52,500 και 48,400, όλο το 24ωρο και θα χωριστούν σε δύο τμήματα:

Α΄ ΦΑΣΗ:
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή, μεσαία και τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 4,40 μέτρων.

Β΄ ΦΑΣΗ:
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Σε αυτή την περίπτωση, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την αριστερή λωρίδα και το εναπομένον τμήμα της μεσαίας λωρίδας με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένες ώστε να διατίθενται δύο λωρίδες ελάχιστου πλάτους 3,50 μέτρων και 2,80 μέτρων αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Αν λοιπόν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, σε ημέρες αυξημένης κίνησης, μάλλον θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)