Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kia Niro plug in Hybrid: Με…πρίζα στη Γενεύη

Ελλάδα 23:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kia Niro plug in Hybrid: Με…πρίζα στη Γενεύη

ΝΕΑ

Kia Niro plug in Hybrid: Με…πρίζα στη Γενεύη

ΝΕΑ

Σύμφωνα πάντα με την Kia, η plug-in έκδοση του Niro Hybrid αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τους δύο τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους. Η είδηση που έδωσαν οι Κορεάτες στη Γενεύη είναι πως το συγκεκριμένο Niro δύναται να κάνει 42 km, κινούμενο αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το νέο Kia Niro plug in Hybrid, κυρίως λόγω των αυξημένων απαιτήσεων στη χρήση, θα χρησιμοποιεί μια μπαταρία 8.9 kWh, σαφώς με πολύ πιο αυξημένη χωρητικότητα συγκριτικά με τα μόλις 1.56 kWh της επονομαζόμενης «νορμάλ» έκδοσης του Niro.

Το ίδιο συμβαίνει επίσης και με τον ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος είναι εξίσου μεγαλύτερος από την πρώτη έκδοση του μοντέλου. Κατά τα άλλα, ο 1600άρης βενζίνης της Kia εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ, (συνεργάζεται με 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη).

Advertisement
Advertisement

Ως βάση της έξυπνης ηλεκτρικής τεχνολογίας στη νέα έκδοση του Niro, χρησιμοποιήθηκε το Hyundai Ioniq Plug-In, ενώ ως ανταγωνισμός, φωτογραφήθηκε ξεκάθαρα το νεοεισαχθέν στην πιάτσα Toyota Prius plug in Hybrid. Ο πόλεμος στην Άπω Ανατολή για… “ηλεκτρικά ζητήματα” καλά κρατεί…

Διαβάστε επίσης: Toyota Prius Hybrid plug in

Kia-Niro-plug-in-inter-tsiro-640

Advertisement

Kia-Niro-plug-in-tsiro-640