Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Kia K4 είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του

Ελλάδα 12:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Kia K4 είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του

ΝΕΑ

Το Kia K4 είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του

ΝΕΑ

Η κορεατική μάρκα έδωσε μια πρόγευση του μοντέλου που θα αποκαλυφθεί στην Έκθεση της Νέας Υόρκης.

Advertisement
Advertisement

Το σεντάν επόμενης γενιάς της αυτοκινητοβιομηχανίας, θα αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης την επόμενη εβδομάδα.

To μόνο που έχουμε μέχρι στιγμής, είναι αυτές οι αρχικές φωτογραφίες. Κατά μήκος της οροφής του, το K4 φέρνει σοβαρές νότες του παλιού Stinger, ενώ το μπροστινό μέρος έχει επίσης συγκεκριμένες αποχρώσεις του EV9. Η Kia αποκαλεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της «Twist Logic».

Ο συνδυασμός του σχήματος του πίσω φτερού, της ισχυρής κολόνας D και της κρυφής χειρολαβής της πίσω πόρτας, δίνει σε ολόκληρο το αυτοκίνητο την όψη ενός μακριού, δίθυρου κουπέ, μια εικόνα που ενισχύει το «βυθισμένο ρύγχος».

Advertisement
Advertisement

Είναι σαν μια μοντέρνα εκδοχή ενός κλασικού αυτοκινήτου GT, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ρετρό για τα εμπρός και πίσω φώτα LED ή το πλήρως ψηφιακό εσωτερικό.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί μια πανοραμική οθόνη, που εκτείνεται από την οθόνη του οδηγού προς τη θέση του συνοδηγού και η Kia υποστηρίζει ότι το K4, θα έχει ελάχιστα φυσικά κουμπιά για τον έλεγχο του κλίματος, αλλά ένα περιστροφικό χειριστήριο για να βοηθήσει στην πλοήγηση στην οθόνη.

Υπάρχουν κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες, ότι η αρχική τιμή του Κ4, θα είναι -για την αμερικανική αγορά- 22.000 δολάρια.

Advertisement

Δεν προβλέπεται σ΄ αυτή τη φάση, αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, αλλά το μοντέλο θα διατεθεί ως υβριδικό και θα περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων.