Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και σε άλλα Audi ο πίνακας του νέου ΤΤ

Ελλάδα 11:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και σε άλλα Audi ο πίνακας του νέου ΤΤ

ΝΕΑ

Και σε άλλα Audi ο πίνακας του νέου ΤΤ

ΝΕΑ

Το νέο Audi TT μαγνήτισε το ενδιαφέρον δημοσιογράφων και κοινού στην έκθεση της Γενεύης, όχι μόνο με την εξωτερική του εμφάνιση ή τις τεχνικές του προδιαγραφές, αλλά και με το καινοτόμο πίνακα οργάνων. Στην ψηφιακή οθόνη 12,3 ιντσών εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες, από το στροφόμετρο και το ταχύμετρο μέχρι οι χάρτες του συστήματος πλοήγησης. Η Audi επέλεξε να μην τοποθετήσει οθόνη στην κεντρική κονσόλα, με τις ενδείξεις π.χ. του κλιματισμού να εμφανίζονται μέσα στους αεραγωγούς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

«Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων του νέου ΤΤ είναι όντως εντυπωσιακός, τι έχετε να πείτε όμως στο συνοδηγό που δεν έχει μία οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα για να απασχολείται;», ρωτήσαμε με διάθεση για χιούμορ πριν από λίγες ημέρες στο Ίνγκολσταντ, την έδρα της Audi, τον Urlich Hackenberg.

Ο 64χρονος Γερμανός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi και υπεύθυνος για την εξέλιξη της τεχνολογίας μας απάντησε: «Το ΤΤ είναι ένα μοντέλο με έμφαση στη sport συμπεριφορά. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον οδηγό. Το virtual cockpit θα λανσαριστεί μελλοντικά και σε άλλα αυτοκίνητα της γκάμας μας, ανάμεσά τους και οικογενειακά. Σε αυτά θα υπάρχει επιπλέον ψηφιακή οθόνη στην κεντρική κονσόλα, ενώ σε ορισμένα και στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων».

Advertisement
Advertisement

Θεωρούμε πολύ πιθανόν να δούμε την ψηφιακή οθόνη σε μοντέλα όπως το νέο Q7 ή το ανανεωμένο Α6.