Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και καυτή έκδοση το Jeep Gladiator; (+vid)

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και καυτή έκδοση το Jeep Gladiator; (+vid)

ΝΕΑ

Και καυτή έκδοση το Jeep Gladiator; (+vid)

ΝΕΑ

Το πολυαναμενόμενο Jeep Gladiator αποκαλύφθηκε στα τέλη Νοεμβρίου του 2018, ωστόσο, δεν θα το βρείτε ακόμη σε κανένα επίσημο αντιπρόσωπο της Jeep, τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Η αναμονή όμως φαίνεται να αξίζει, γιατί πιθανότατα να διαθέτει και hot έκδοση…  

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Παρόλο που το pick up δεν είναι προς πώληση ακόμη, οι φήμες οργιάζουν καθώς μια νέα αναφορά δείχνει ότι ένα παράγωγο υψηλής απόδοσης μπορεί να δώσει το παρόν. Οι φίλοι μας στο Forum Jeep Gladiator το έχουν στη διάθεσή τους ως πρωτότυπο της πιο γρήγορης έκδοσης, που αν ληφθεί η απόφαση θα περάσει στο επίπεδο των δοκιμών.

Η εταιρεία βρίσκεται σε εκείνο το στάδιο όπου προσπαθεί να καταλάβει εάν μια τέτοια έκδοση θα είχε νόημα, μια έκδοση που θα αντιπαραθετόταν στο Ford Ranger Raptor εάν το Blue Oval αποφάσιζε ποτέ να το φέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jeep, μέσω του επικεφαλής σχεδιασμού της, Mark Allen, έχει ήδη υποδείξει τις προοπτικές ενός πιο συναρπαστικού μοντέλου. Σε μια συνέντευξη στο περσινό Auto Show του Λος Άντζελες, ανέφερε ότι ένα τετρακίνητο off road υψηλών επιδόσεων είναι στην ημερήσια διάταξη στα πλαίσια της επέκτασης της γκάμας της Jeep, αν και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αναφερόταν στο νέο φορτηγό.

Advertisement
Advertisement

Αν με το καλό δοθεί το πράσινο φως για παραγωγή, υπολογίστε σαφώς περισσότερα από τους 285 ίππους και τα 353 Nm ροπής που προσφέρονται από το Pentastar V6 3,6 λίτρων στο “συμβατικό” Gladiator. Μια πιο επιθετική σχεδίαση όπως παρέχεται από το Jeep Gladiator Forum με καλούδια φυσικά από την Mopar θα είναι σίγουρα μέρος του πακέτου μαζί με άλλες σημαντικές αναβαθμίσεις. Ακόμη κι αν εγκριθεί, απαιτεί χρόνο μέχρι να φτάσετε στο σημείο να μπορέσετε να το παραγγείλετε, όπως και να έχει είναι ωραίο να ακούτε πως η Jeep σκέφτεται ήδη τρόπους να “τσιτώσει” το pickup της.