Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και δεύτερη πρεμιέρα στη Γενεύη η McLaren

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και δεύτερη πρεμιέρα στη Γενεύη η McLaren

ΝΕΑ

Και δεύτερη πρεμιέρα στη Γενεύη η McLaren

ΝΕΑ

Απ’ ότι φαίνεται η McLaren Automotive θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο δικό της περίπτερο στην 85η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που διεξάγεται 5 με 15 Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Εκτός από την «εξωπραγματική» P1 GTR, η βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει σε αυτό το σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης ένα ακόμα νέο μοντέλο. Το όνομα αυτού θα είναι 675LT, με τα γράμματα να αντιστοιχούν στην περιγραφή «Longtail».

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη γκάμα της McLaren, διευρύνοντας τις παραλλαγές λίγο-πολύ του ίδιου μοντέλου, μετά την 650S και την 625C που είναι φτιαγμένη μόνο για την ασιατική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Όπως ίσως θυμάστε, το όνομα Longtail έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν από τη McLaren, στην περίφημη αγωνιστική F1 GTR Longtail του 1997 και οι συσχετισμοί δεν θα περιοριστούν στο όνομα. Θυμίζοντας κάτι από το τότε εμβληματικό sportscar, η 675LT που θα μπορεί να κυκλοφορεί και στους δημόσιους δρόμους, θα έχει βελτιστοποιημένη αεροδυναμική, αυξημένη κάθετη δύναμη, θα είναι πιο ισχυρή (σ.σ. προφανώς με 675PS), πιο ελαφριά και πιο απαιτητική από το οδηγό. Καθόλου τυχαία, η McLaren την προαναγγέλλει ως την κορυφαία εκδοχή της συγκεκριμένης σειράς μοντέλων.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν προσεχώς. Μέχρι τότε, δείτε το πρώτο teaser-video της 675LT.

Advertisement

Δείτε την «τρομακτική» P1 GTR πατώντας εδώ ενώ στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες της 650S Le Mans Edition.