Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάνουμε… unboxing στη νέα Lotus Emira (+video)

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάνουμε… unboxing στη νέα Lotus Emira (+video)

ΝΕΑ

Κάνουμε… unboxing στη νέα Lotus Emira (+video)

ΝΕΑ

Βγάζουμε τα προστατευτικά αυτοκόλλητα από τα δύο πρώτα Lotus Emira που ήρθαν στην Ελλάδα και εισπράττουμε τη μέγιστη απόλαυση του καινούριου αυτοκινήτου…

Advertisement
Advertisement

Στην Ελλάδα δεν συναντούμε καθημερινά αυτοκίνητα συγκεκριμένων εταιρειών και ιδίως αυτών που έχουν στη γκάμα τους ακριβά μοντέλα. Για παράδειγμα, η Lotus είναι μία μάρκα που τα τελευταία χρόνια είχε σχεδόν «παγώσει» τις πωλήσεις της, καθώς αυτές βασιζόντουσαν σε συγκεκριμένες εκδόσεις μοντέλων. Πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να επανέλθει στο προσκήνιο και με ένα αυτοκίνητο που έρχεται να ταράξει τα νερά στην σπορ κατηγορία.

Ο λόγος για την Lotus Emira, ένα διθέσιο αυτοκίνητο με εκρηκτικές επιδόσεις και με κινητήρες που ξεκινούν από τα 2.0 λίτρα.

Ήδη στην Ελλάδα έχουν έρθει δύο αυτοκίνητα (στην έκδοση First Edition) που βρίσκονται στην εισαγωγική εταιρεία Trident Cars. Όπως θα δείτε τα σπορ οχήματα της βρετανικής φίρμας καλύπτονται με αυτοκόλλητα προκειμένου να προστατεύονται κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους από το εργοστάσιο.

Η αίσθηση να βγάζεις τα προστατευτικά αυτοκόλλητα από ένα καινούριο αυτοκίνητο είναι μοναδική! Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για Lotus…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά λοιπόν στην Ελλάδα και στα πρώτα Lotus Emira (τα συγκεκριμένα εφοδιάζονται με κινητήρα 3.5 λίτρων και αποδίδουν 400 ίππους) είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε… unboxing και να βγάλουμε όλα τα προστατευτικά αυτοκόλλητα.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο για την αίσθηση που σου μεταδίδει ένα τέτοιο unboxing. Όπως θα διαπιστώσετε, η εικόνα μιλά από μόνη της.

Δείτε παρακάτω και το σχετικό video

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιες μάρκες προτίμησαν οι Έλληνες το Νοέμβριο;
Αυξήσεις στις τιμές των αυτοκινήτων το 2023
Ποια παράβαση «λατρεύουν» οι Αθηναίοι οδηγοί;

Advertisement