Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάνοντας ένα βρώμικο σαλόνι αγνώριστο (video)

Ελλάδα 20:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάνοντας ένα βρώμικο σαλόνι αγνώριστο (video)

ΝΕΑ

Κάνοντας ένα βρώμικο σαλόνι αγνώριστο (video)

ΝΕΑ

Το αποκαλυπτικό video σχετικά με τον καθαρισμό και την περιποίηση του αυτοκινήτου μας δείχνει πως ακόμα και ένα απίστευτα βρώμικο εσωτερικό μπορεί να γίνει σαν καινούργιο.

Advertisement
Advertisement

Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως αρκετά σημεία όπως το τιμόνι, ο επιλογέας αλλά και διακόπτες του αυτοκινήτου είναι τρομερά επικίνδυνες εστίες βρωμιάς και μικροβίων. Ωστόσο το σαλόνι του αυτοκινήτου είναι ο χώρος που περνάμε καθημερινά πολλές ώρες και αν δεν φροντίζουμε για τον τακτικό καθαρισμό τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν πολύ εύκολα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που μας δείχνει το video του καναλιού Stauffer Garage στο οποίο το εσωτερικό ενός Acura MDX πηγαίνει για καθαρισμό του εσωτερικού του το οποίο όμως βρίσκεται σε πραγματικά άθλια κατάσταση. Η βρωμιά δεν κυμαίνεται στα πλαίσια ενός αυτοκινήτου που έχει αρκετό διάστημα να καθαριστεί αλλά ενός αυτοκινήτου που μοιάζει περισσότερο με χώρο διαμονής, ή κουζίνα στην οποία κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί για τις συνθήκες υγιεινής για πολύ μεγάλο διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Ο πρωταγωνιστής των video του καναλιού, James Stauffer ξεκινά τον καθαρισμό γεμίζοντας σακούλες με τα μεγαλύτερα σε μέγεθος απορρίμματα ενώ στη συνέχεια ασχολείται σχολιαστικά με το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. Κάτι που για ένα εσωτερικό σε τέτοια κατάσταση δεν είναι και ιδιαίτερα απλό καθώς η βρωμιά βρίσκεται ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Μετά από αρκετή επίμονη προσπάθεια έρχεται η ώρα για μεθόδους που εμβαθύνουν περισσότερο. Μάλιστα το αξιόλογο είναι πως μετά τα αρχικά στάδια καθαρισμού αποκαλύπτονται ακόμα περισσότερες εστίες βρωμιάς που χρειάζονται ειδική μεταχείριση. Έτσι λοιπόν το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ψεκασμό με ειδικό καθαριστικό επιφανειών και μπόλικο βούρτσισμα μέχρι τα πάντα να έρθουν σχεδόν στην αρχική τους μορφή, απαλλαγμένα πλέον από την βρωμιά. Πάντως αν και το video δείχνει πως ακόμα και μετά από μια τέτοια κατάσταση μπορεί να αποκατασταθεί η εικόνα του εσωτερικού είναι πολύ καλό να αποφεύγετε τέτοιες συνήθειες που πάνω απ’όλα είναι επικίνδυνες για την υγεία σας αλλά και των υπόλοιπων επιβατών που θα βρεθούν σε ένα τόσο βρώμικο περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Φωτιά στο αυτοκίνητο: Τι να κάνω

Χρήσιμες συμβουλές: Τι κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

Advertisement

Δείτε πως θα σκοτώσετε τον κορωνοϊό στο αυτοκίνητό σας

 

 

Advertisement