Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καμία απόφαση για ένα νέας γενιάς Mitsubishi Pajero

Ελλάδα 0:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καμία απόφαση για ένα νέας γενιάς Mitsubishi Pajero

ΝΕΑ

Καμία απόφαση για ένα νέας γενιάς Mitsubishi Pajero

ΝΕΑ

Η Mitsubishi μέχρι και την προηγούμενη δεκαετία μπορούσε να καυχιέται ότι διαθέτει στη γκάμα της ένα από τα καλύτερα SUV της αγοράς, το Pajero. Από το 2006, όπου και παρουσιάστηκε η 4η γενιά του ιαπωνικού μοντέλου, η εικόνα του δεν έχει διαφοροποιηθεί, ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον του.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, καθώς η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία ανήκει στη συμμαχία Renault-Nissan, σχεδιάζει να κατασκευάσει τον διάδοχο. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi Motors, Trevor Mann σχολίασε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση.

b8530838-mitsubishi-shogun-barbarian-11-chariatis-530

Το στέλεχος της ιαπωνικής εταιρείας τονίζει ότι το πάθος για την κατασκευή του νέου Pajero υπάρχει, αλλά δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση της ιδέας εάν δεν βεβαιωθεί ότι θα επιφέρει κέρδος. Επίσης ένα σημαντικό στοιχείο για το μέλλον του εικονικού μοντέλου αποτελεί και η αλλαγή των ορίων για τις εκπομπές ρύπων, που αλλάζει τα τελευταία χρόνια αρκετά συχνά. «Είναι κάτι που οι μηχανικοί μας θέλουν πραγματικά να κάνουμε, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε τη σωστή επιχειρηματική πρόταση, καθώς η κατηγορία των μεγάλων SUV συρρικνώνεται λόγω  της μείωσης των εκπομπών ρύπων», δήλωσε ο Mann. «Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όταν κάνουμε κάτι, το κάνουμε σωστά».

Advertisement

fb9f4ccc-mitsubishi-shogun-barbarian-5-chariatis-640