Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κακοκαιρία Avgi: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κακοκαιρία Avgi: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

ΝΕΑ

Κακοκαιρία Avgi: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

ΝΕΑ

Η κακοκαιρία έχει αναγκάσει την τροχαία να κλείσει αρκετούς δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Σε απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε αρκετές ορεινές περιοχές του νομού Αττικής έχει προχωρήσει η αστυνομία καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία «Avgi».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της τροχαίας κλειστοί στην Αττική είναι οι εξής δρόμοι:

  • Η λεωφόρος Διονύσου από το ύψος του 414 νοσοκομείου έως τη θέση Άγιος Πέτρος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή της Πεντέλης.
  • Η λεωφόρος Πάρνηθος από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Αχαρνών,ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης (παγετού)
  • Η παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας, από την χ/θ. 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL (πρώην Cyclon) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως την χ/θ. 30,000 (όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας), προσωρινή και πλήρη διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων
  • Η λεωφόρος Φυλής από το ύψος της Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών προς Δερβενοχώρια, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας – Θήβας είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλων αντιολισθητικών μέσων από το ύψος της θέσης ΚΑΖΑ της Δυτικής Αττικής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι, από τις 22:00 της Δευτέρας (29/01) και μέχρι νεωτέρας, για το σύνολο του οδικού δικτύου στον νομό Αττικής είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ τη λίστα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλη την επικράτεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η οδήγηση σε χιόνι και πάγο έχει τα μυστικά της
Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αττική!
Οριστικό: Στα ακραία καιρικά φαινόμενα θα κλείνουν οι αυτοκινητόδρομοι