Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καυτό SUV στα σχέδια της Mitsubishi

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καυτό SUV στα σχέδια της Mitsubishi

ΝΕΑ

Καυτό SUV στα σχέδια της Mitsubishi

ΝΕΑ

Εντός του 2016 προγραμματίζεται να γίνει η αποκάλυψη από τη Mitsubishi της δεύτερης γενιάς του μικρομεσαίου της SUV. Τα σχέδια των Ιαπώνων είναι να παρουσιάσουν ένα νέο ASX, βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Στην ποιότητα κατασκευής, τις δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και την ποιότητα κύλισης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το νέο Mitsubishi ASX θα βασίζεται σε νέα – πιο ελαφριά και πιο άκαμπτη – πλατφόρμα, η οποία θα βελτιώσει τα οδηγικά χαρακτηριστικά αλλά και την κατανάλωση καυσίμου. Σχεδιαστικά θα παραπέμπει στην ανανεωμένη έκδοση του μεγαλύτερου Outlander, θα δανείζεται όμως και στοιχεία από το εικονιζόμενο πρωτότυπο XR-PHEV.

Το compact SUV θα κυκλοφορήσει τόσο ως 4×4 όσο και ως 4×2. Θα υπάρχουν εκδόσεις βενζίνης, diesel, αλλά και υβριδική, με τη σχετική τεχνολογία να προέρχεται από το Outlander PHEV. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Mitsubishi ετοιμάζει και μία έκδοση επιδόσεων, με επιθετική εμφάνιση, σπορ στήσιμο και κινητήρα ισχύος άνω των 200 ίππων. Ένα SUV δηλαδή που θα αντιπαρατεθεί με το Nissan Juke Nismo RS.

Advertisement
Advertisement