Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

John Wick 3: Πως γυρίστηκε το κυνηγητό με τις μοτοσυκλέτες

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

John Wick 3: Πως γυρίστηκε το κυνηγητό με τις μοτοσυκλέτες

ΝΕΑ

John Wick 3: Πως γυρίστηκε το κυνηγητό με τις μοτοσυκλέτες

ΝΕΑ

Μοτοσυκλέτες και… σπαθιά. Δείτε τον Keanu Reeves και τον σκηνοθέτη Chad Stahelski να εξηγούν, τι έγινε πίσω από τις κάμερες στην σκηνή με το θεαματικό κυνηγητό των μοτοσυκλετών στην ταινία John Wick 3.

Advertisement
Advertisement

 

Ψάχνοντας για ταινίες που μπορείτε να δείτε / να δούμε όσο #μενουμεσπιτι η τριλογία των φιλμ John Wick είναι κάτι πολύ καλό. Ακόμα κι αν τις έχετε ήδη δει, υπάρχουν πολλές σκηνές στις οποίες θα ανακαλύψετε κάτι καινούργιο βλέποντάς τις ξανά.

Advertisement
Advertisement

Όσοι παρακολουθείτε τον χώρο του κινηματογράφου σε αυτό το video, μπορείτε να δείτε πόσο έχει εξελιχθεί το Computer-Generated Imagery (CGI δημιουργία εικόνας από ηλεκτρονικό υπολογιστή), ακόμη και μέσα από τις ταινίες του Keanu Reeves. Από την σκηνή του κυνηγητού της Trinity με την Ducati 996 στο φιλμ «The Matrix» ως την… ξιφομαχία με τις μοτοσυκλέτες (και το ανανεωμένο Yamaha MT-09) στο John Wick 3 έχουν γίνει άλματα στον τρόπο που γίνονται τα γυρίσματα των… δύσκολων σκηνών δράσης.

Σε αυτό το κλιπ, ο σκηνοθέτης της σειράς John Wick, Chad Stahelski, ο Reeves και οι άλλοι συμμετέχοντες στην παραγωγή αναλύουν πώς η ομάδα ολοκλήρωσε το γύρισμα. Η ιδέα για αυτήν την σκηνή δράσης, όπως είπε ο σκηνοθέτης Chad Stahelski, προήρθε από μία ταινία δράσης από την Κορέα το: Γεννημένη δολοφόνος (The Villainess) του 2017. Οι Reeves και Stahelski είδαν πολλές φορές την σκηνή, ανακάλυψαν τα αδύνατα σημεία της, την βελτίωσαν και την προσάρμοσαν στην δική τους ταινία. Δεν ήθελαν να αντιγράψουν. Έτσι το αποτέλεσμα είναι ένα συναρπαστικό μείγμα περίπλοκης χορογραφίας που περιλαμβάνει τους ηθοποιούς, τις μοτοσικλέτες, τα… ξίφη και ένα σύνολο ψηφιακών εφέ.

Advertisement

Αυτό που είναι ιδιαίτερα καλό είναι ότι ενώ παρακολουθείτε το John Wick 3 και γνωρίζετε πως υπάρχουν πολλά «φανταστικά» στοιχεία ακολουθείτε την πλοκή και τις σκηνές με ενδιαφέρον.

Advertisement