Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep Wrangler Pickup: Ωρίμασαν οι συνθήκες…

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Wrangler Pickup: Ωρίμασαν οι συνθήκες…

ΝΕΑ

Jeep Wrangler Pickup: Ωρίμασαν οι συνθήκες…

ΝΕΑ

Η πρόβλεψη για μια Pickup έκδοση του Wrangler της Jeep υφίσταται από τότε που η εταιρεία αποκάλυψε την ιδέα του Gladiator πριν από σχεδόν μια δεκαετία. Η διαφορά είναι πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα τέτοιο εγχείρημα και οι αποδέκτες είναι προφανώς περισσότεροι.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Jeep απαντά τελικά στους οπαδούς, καθώς η εταιρεία ετοιμάζει έναν διάδοχο του Scrambler που βασίζεται στο Wrangler. Όπως εξηγεί ο διαχειριστής του forum σχετικά με το Wrangler, το φορτηγό θα είναι στιβαρό με βάση πάντα το Wrangler και θα μοιράζεται πολλά από τα ίδια εξαρτήματα με το πρότυπο μοντέλο. Εντούτοις, θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών εμπρόσθιων τετραγώνων στη σχεδίαση αλλά και μιας νέας γραμμής στην καρότσα.

Η Jeep δεν έχει πει πολλά για το συγκεκριμένο Wrangler, αλλά έχει την τάση να χρησιμοποιεί εξαρτήματα αλουμινίου για να μειώσει το βάρος και να βελτιώσει κάπως τις επιδόσεις και την κατανάλωση. Αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό με υλικά πολύ καλής ποιότητας. Οι επιλογές στην καμπίνα θα είναι δυο και θα αφορούν το δίθυρο ή τετράθυρο και πιο πρακτικό αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Το Wrangler pick up θα μπορούσε να προσφερθεί με έξι επιλογές κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων δύο εκδόσεων ενός υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2λιτρου βενζίνης καθώς και δύο εκδόσεων του Pentastar V6 3,6 λίτρων, επίσης βενζίνης. Στην αντίπερα όχθη των diesel συνόλων, συναντάμε ένα τετρακύλινδρο σύνολο 2,2 λίτρων αλλά και ένα νέο V6 EcoDiesel 3,0 λίτρων.

Jeep-Wrangler-Truck-tsiro-640