Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep Wrangler Moab Edition: Ακόμη πιο σκλροτράχηλο

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Wrangler Moab Edition: Ακόμη πιο σκλροτράχηλο

ΝΕΑ

Jeep Wrangler Moab Edition: Ακόμη πιο σκλροτράχηλο

ΝΕΑ

Η Jeep έχει δημοσιοποιήσει το Wrangler Moab Edition, μια νέα έκδοση του δημοφιλούς Jeep για το 2018. Ουσιαστικά ένα πιο ακραίο μοντέλο βασισμένο στο σκληροτράχηλο Sahara, που συσκευάζει περισσότερα χαρακτηριστικά με σκοπό τη βελτίωση της συμπεριφοράς εκτός δρόμου. Για πάμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι τροχοί αλουμινίου 17 ιντσών υιοθετούν ελαστικά ικανά στη λάσπη εδάφους 32 ιντσών, κάπως έτσι η Moab Edition είναι πιο ανθεκτική από το μοντέλο Sahara που βασίζεται, διαθέτει επίσης καπό Rubicon με μοναδικά αυτοκόλλητα Moab, premium off-road rock ράγες οροφής όπως επίσης και προφυλακτήρες από χάλυβα με αφαιρούμενα καλύμματα στις άκρες τους.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τους προβολείς και τα φώτα της οροφής LED, μαύρο περίβλημα προβολέων, γάντζους και άγκιστρα ρυμούλκησης, καθώς και σκληρή μεταλλική οροφή, παρότι διατίθεται και σε Dual Top Group ή Sky One-Touch. Με επιπλέον κόστος οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τα πλευρικά σκαλοπάτια της έκδοσης Sahara. Εννέα εξωτερικά χρώματα θα είναι διαθέσιμα, όπως είναι τα Granite Crystal, Billet Silver, Punk’n Metallic, Mojito, Black, Bright White, Sting Gray, Ocean Blue Metallic και Firecracker Red.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, η έκδοση Wrangler Moab Edition φέρνει καλούδια όπως το Leather Interior Group (δερμάτινα καθίσματα και ταμπλό με αντιπαραβολή), το Safety Group, το οποίο συνδυάζει τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού, όπως είναι η παρακολούθηση τυφλών σημείων και η ανίχνευση της πίσω θέας, ParkSense park assist και ParkView με κάμερα οπισθοπορείας. Ο κατάλογος των βασικών χαρακτηριστικών συνεχίζεται με το πλήρες σύστημα τετρακίνησης 4WD Selec-Trac με κιβώτιο υποβοήθησης δύο σχέσεων, πίσω διαφορικό Trac-Lok περιορισμένης ολίσθησης, οθόνη αφής Uconnect 8,4 ιντσών με πλοήγηση, κορυφαίο ηχητικό σύστημα Alpine 9 ηχείων, αλλά και όλες τις κατάλληλες επενδύσεις στο εσωτερικό πάτωμα ανεξαρτήτως καιρού.

Για όσους θέλουν μια πιο εξοπλισμένη έκδοση Moab, η Cold Weather Group προσθέτει θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και τιμόνι, remote start, Trailer Tow και σύστημα διαχείρισης φορτίου (Trail Rail). Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά ένας οδηγός παραγγελιών που διέρρευσε αποκάλυψε ένα πρόσθετο κόστος σχεδόν 9.400 ευρώ πάνω από την τιμή βάσης του τετράθυρου Wrangler Sahara. Δεδομένου ότι η Moab Edition είναι ουσιαστικά μια πιο σκληροτράχηλη έκδοση της Sahara, θα μοιράζεται πιθανότατα τον ίδιο V6 κινητήρα 3,6 λίτρων με ονομαστική ισχύ 285 ίππους και ροπή 352 Nm, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα τυπικό αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Jeep-wrangler-moab-edition-tsiro-640