Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι κινητήρες του Jeep Renegade – Πότε έρχεται στην Ελλάδα (upd)

Ελλάδα 18:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι κινητήρες του Jeep Renegade – Πότε έρχεται στην Ελλάδα (upd)

ΝΕΑ

Οι κινητήρες του Jeep Renegade – Πότε έρχεται στην Ελλάδα (upd)

ΝΕΑ

Ένα από τα ελάχιστα νέα μοντέλα της Γενεύης για το οποίο δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη φωτογραφίες είναι το μικρό SUV της Jeep. Στον Όμιλο Chrysler-Fiat το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό, όμως το NewsAuto.gr έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τους κινητήρες του. Το μικρό Jeep θα ονομαστεί τελικά Renegade και θα φέρει όλα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που ξέρουμε από τα μεγαλύτερα Jeep.

Advertisement
Advertisement

Λεπτομέρειες για την εμφάνιση του μικρού Jeep δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ τα αυτοκίνητα των δοκιμών φέρουν βαρύ καμουφλάζ. Στο εμπρός μέρος πάντως θα κυριαρχεί η νέα μάσκα που είδαμε με το νέο Cherokee (πάνω φωτογραφία) και που θα αποτελέσει την «ταυτότητα» των επόμενων μοντέλων της εταιρείας. Το μήκος του θα είναι λίγα πάνω από τα  4 m και θα προσφέρει αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Θα κυκλοφορήσει τόσο ως 4×4 όσο και ως προσθιοκίνητο. Όσον αφορά τους κινητήρες, για την Ευρώπη έχουν επιλεγεί ο 1.4 MultiAir turbo βενζίνης με 140 και 170 PS, ο πετρελαίου 1.6 MultiJet απόδοσης 115 PS και ο 2λιτρο Multijet II turbo diesel με 170 ίππους.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, με τον 1.4lt κινητήρα βενζίνης το μικρό Jeep θα διατίθεται μόνο ως δικήνητο. Με τον 1.6lt αρχικά ως δικίνητο και στα μέσα του 2015 και ως 4×4, ενώ με τον 2λιτρο Multijet II, το Renegade θα είναι αποκλειστικά ως τετρακίνητο.

Advertisement
Advertisement

Ως βασικό εμπορικό αντίπαλο του Renegade οι ΙταλοΑμερικανοί θέτουν το Mini Countryman με την τιμή του να αναμένεται να είναι κοντά σε αυτές του Γερμανικού μοντέλου, δηλαδή από περίπου 20.000€ και πάνω…

Το Renegade θα κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της Fiat στην Ιταλία και στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2014.

 

Advertisement

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο No1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, που αποκαλύπτει πρώτο τα επόμενα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών. Το www.NewsAuto.gr!

 

Advertisement