Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep Compass και Rolling Stones… On Tour!

Ελλάδα 19:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Compass και Rolling Stones… On Tour!

ΝΕΑ

Jeep Compass και Rolling Stones… On Tour!

ΝΕΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν συνδεθεί με καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς. Όμως λίγες τέτοιου είδους συνεργασίες κρατούν στο πέρασμα του χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Όπως για παράδειγμα αυτή της Jeep με τους Rolling Stones, η οποία ξεκίνησε το 2014 και μπαίνει αισίως στο πέμπτο της έτος! Η σύνδεση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προφανής καθώς η θρυλική μπάντα έφερε την επανάσταση στην ροκ σκηνή και συνεχίζει να εμπνέει εκατομμύρια fans. Από την άλλη η αμερικανική μάρκα που μετρά ήδη περισσότερα από 75 χρόνια ζωής, προσδιόρισε την κατηγορία των SUV.

Τώρα οι Stones και η Jeep συνεργάζονται στο πλαίσιο της περιοδείας του δημοφιλούς γκρουπ στην Ευρώπη, η οποία τιτλοφορείται «No Filter». Αυτή ξεκινά από το Δουβλίνο στις 17 Μαΐου και θα διασχίσει πολλές πόλεις της Ευρώπης μέσα από 14 συναυλίες.

Σε όλες της πόλεις που θα επισκεφθεί το συγκρότημα, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν την ανόθευτη μουσική των Rolling Stones και θα ζήσουν παράλληλα μία εμπειρία Jeep μέσα από ειδικές δράσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά στον αυθεντικό κόσμο των εμβληματικών SUV.

Advertisement
Advertisement

Πρωταγωνιστής στη σκηνή αλλά και τα εντυπωσιακά venues των συναυλιών των Rolling Stones, θα είναι το Compass, το νέο premium SUV της Jeep που τώρα διατίθεται στην ελληνική αγορά με ‘Bonus εξερεύνησης’ και προνομιακή τιμή 24.100 ευρώ για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

180319_Jeep_Rolling-Stones_01640