Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H υβριδική τεχνολογία του επόμενου Range Rover

Ελλάδα 20:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H υβριδική τεχνολογία του επόμενου Range Rover

ΝΕΑ

H υβριδική τεχνολογία του επόμενου Range Rover

ΝΕΑ

Η 5η γενιά του θρυλικού Range Rover εξελίσσεται και η πολυτέλεια στα SUV της νέας δεκαετίας επαναπροσδιορίζεται από την JLR, με υβριδικό «άρωμα».

Advertisement
Advertisement

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα MLA πάνω στην οποία θα βασιστεί και η επόμενη XJ, το Range Rover του 2022 εξελίσσεται με στόχο να παρουσιαστεί το 2022. Οι πρώτες πληροφορίες για το αυτοκίνητο, κάνουν λόγο για εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσης, για υβριδικές αλλά και για πλήρως ηλεκτρικές. Το μεγαλύτερο βάρος της εξέλιξης πέφτει στις υβριδικές εκδόσεις, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή, που θα αλλάξει το χάρτη στα πολυτελή SUV.

Advertisement
Advertisement

Η χωρητικότητα των μπαταριών της ηλεκτρικής εκδοχής, αναμένεται να είναι 90kWh και προφανώς θα είναι προϊόν της συνεργασίας μεταξύ JLR και BMW. Της ίδιας συνεργασίας προϊόν θα είναι και η προηγμένη τετρακίνηση, που θα διατηρεί το Range Rover σε τροχιά κορυφής σε ότι αφορά τις εκτός δρόμου ικανότητες. Για την αισθητική του Range Rover του 2022, ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας Massimo Frascella,  σε πρόσφατη συνέντευξή του, ανέφερε ξεκάθαρα πως δεν θα αλλάξει η χαρακτηριστική σχεδίαση των μοντέλων της εταιρείας.