Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Italdesign Speciali: Το νέο ιταλικό supercar

Ελλάδα 6:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Italdesign Speciali: Το νέο ιταλικό supercar

ΝΕΑ

Italdesign Speciali: Το νέο ιταλικό supercar

ΝΕΑ

H Italdesign μας παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα με την κωδική ονομασία «Speciali». Ένα supercar με εντυπωσιακή σχεδίαση και την «ψυχή» του Audi R8 V10 Plus.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το περίπτερο της Italdesign, στη φετινή έκθεση της Γενεύης που ξεκινά σε λίγες ημέρες, αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον. Εκεί, θα κάνει το πρώτο επίσημο ντεμπούτο του το Speciali. Το νέο μοντέλο των Ιταλών διαθέτει μια άκρως δυναμική σχεδίαση, με επιρροές από Ferrari & Lamborghini, και το συνολικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα, ο αεροδυναμικός προφυλακτήρας, οι μεγάλοι αεραγωγοί, ο πίσω διαχύτης των δύο επιπέδων, αλλά και η τεράστια αεροτομή, είναι ορισμένα από τα highlights της εμφάνισης του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

To μήκους 4,847 μέτρων αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα και κινείται από το μηχανικό σύνολο που βρίσκουμε στο Αudi R8 V10 Plus και τη Lamborghini Huracan. Πρόκειται για τον κινητήρα των 5,2 λίτρων V10 με απόδοση λίγο πάνω από τα 600 άλογα, που χαρίζει στο μοντέλο τελική 330 km/h και επιτάχυνση 0-100 σε 3,2 sec. Τέλος, σημειώνουμε πως η Italdesign θα κατασκευάσει μόλις 5 Speciali και θα τα διαθέσει σε τιμή που θα ξεπερνά κατά πολύ το 1 εκατομμύριο ευρώ!