Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εισβολή και τραυματίες στο Gigafactory της Tesla

Ελλάδα 9:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εισβολή και τραυματίες στο Gigafactory της Tesla

ΝΕΑ

Εισβολή και τραυματίες στο Gigafactory της Tesla

ΝΕΑ

Ένα συμβάν που θυμίζει κάτι από ταινία του Χόλιγουντ, έλαβε χώρα στο Gigafactory της Tesla – τις εγκαταστάσεις όπου η αμερικανική εταιρεία δουλεύει πάνω στις υπέρ-μπαταρίες για οικιακή χρήση (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanF1)

Μια και πρόκειται για ιστορία που «πουλάει», δύο μέλη της Reno Gazette Journal πήδηξαν το σχετικό φράκτη και μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Gigafactory, προσπαθώντας να βγάλουν φωτογραφίες. Ωστόσο αυτοί εντοπίστηκαν από την ασφάλεια που άμεσα κάλεσε το γραφείο του Σερίφη του Στόρεϊ Κάουντι.

Μέχρι λοιπόν να φτάσουν στο χώρο τα όργανα της τάξης, το μέλος της ασφάλειας των εγκαταστάσεων της Tesla προσέγγισε τους δύο… «παπαράτσι», ζητώντας τους τα ονόματά τους, ποιον εκπροσωπούν και υπενθυμίζοντας τους πως πρόκειται για ιδιωτικό χώρο. Τότε έφτασε στο χώρο κι άλλο μέλος της ομάδας ασφαλείας και κάπου εκεί ξεκίνησε το πάρτι.

Advertisement
Advertisement

Όταν οι εργαζόμενοι στην RGJ άκουσαν πως η αστυνομία ήταν καθοδόν, μπήκαν στο Jeep τους και παρέσυραν έναν εκ των δύο security, τραυματίζοντάς τον στο πόδι και το χέρι. Μετά έπεσαν πάνω στο ATV του συναδέλφου του, τραυματίζοντας κι εκείνον. Δεν πρόλαβαν όμως να αποφύγουν και την αστυνομία που συνέλαβε τον οδηγό με την κατηγορία των επιθέσεων με θανατηφόρο μέσο αλλά και παραβίασης ιδιωτικού χώρου, κατηγορία που αφορούσε και τον συνάδελφό του.

Λίγες ημέρες αργότερα, η RGJ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε ότι η σκηνή είχε εξελιχθεί λίγο διαφορετικά, αλλά χωρίς να δικαιολογεί επαρκώς πώς έγιναν οι τραυματισμοί αλλά και οι ζημιές στα δύο οχήματα.