Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ισχυρότερη έκδοση για το Renault Zoe

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ισχυρότερη έκδοση για το Renault Zoe

ΝΕΑ

Ισχυρότερη έκδοση για το Renault Zoe

ΝΕΑ

Η Renault θέλει να επωφεληθεί από την αυξημένη ζήτηση ηλεκτρικών οχημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, γι ‘αυτό προφανώς προετοιμάζει μια πιο ισχυρή έκδοση του Zoe. Θα ονομαστεί Zoe R110 και θα εμφανιστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον επόμενο μήνα. Το supermini με μηδενικές εκπομπές ρύπων θα αποδίδει σχεδόν 107 ίππους, όπερ σημαίνει 16 ίππους περισσότερους από το υπάρχον μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αυτή δεν είναι η έκδοση RS του Zoe που περιμέναμε, η οποία θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της τα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με μια προηγούμενη αναφορά, ωστόσο, μπορεί να εξυπηρετήσει εκείνους που αναζητούν περισσότερη δύναμη εντός των τειχών. Δεν είναι σαφές αν οι μπαταρίες του θα βελτιωθούν για να προσφέρουν μεγαλύτερη εμβέλεια σε σχέση με τις προδιαγραφές NEDC που εκτιμάται ότι προσφέρουν 402 km στο σημερινό μοντέλο. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρει το νέο R110 (όνομα μη επιβεβαιωμένο) σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, Dynamique Nav και Signature Nav, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει μια βασική έκδοση.

Renault-zoe-R110-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Αυτό μας δίνει μια ιδέα για το τι πρέπει να περιμένουμε από την άποψη του βασικού εξοπλισμού: ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματοι αισθητήρες φωτός και νερού, είσοδος χωρίς κλειδί και πολλά άλλα. Η τιμή του νέου Zoe R110 θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, υψηλότερη από την αντίστοιχη του Dynamique Nav R90 Z.E. 40 που διατίθεται σήμερα, παρά την κρατική επιχορήγηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.