Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ισχυρότερο Ford GT περνά τη γραμμή παραγωγής

Ελλάδα 18:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ισχυρότερο Ford GT περνά τη γραμμή παραγωγής

ΝΕΑ

Το ισχυρότερο Ford GT περνά τη γραμμή παραγωγής

ΝΕΑ

Η Ford ανακοίνωσε ότι το πρώτο από τα μόνο 500 Ford GT που θα κατασκευαστούν την επόμενη 2ετία, βγήκε από την ειδική γραμμή παραγωγής του στο Οντάριο.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Το πρώτο από τη νέα γενιά του sportscar της Ford βγήκε από τη γραμμή παραγωγής οδηγούμενο από τον Αντιπρόεδρο της Εταιρείας κ. Raj Nair και πλέον με έναν ρυθμό μόνο 250 αυτοκινήτων το χρόνο, αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της παραγωγής του νέου Ford GT μέχρι τα τέλη του 2018.Στη συνέχεια και όπως έχουμε γράψει ξανά, η Ford θα ξεκινήσει τη δεύτερη φάση της παραγωγής του GT, ανοίγοντας ξανά τις παραγγελίες το 2018 για όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αποκτήσουν ένα από τα επιπλέον 500 Ford GT που θα ξεκινήσουν να παράγονται σε μια διετία από σήμερα.

Έτσι, μέχρι το 2020 που θα ολοκληρωθεί τελικά η παραγωγή του GT, η Ford θα κατασκευάσει συνολικά μόνο 1.000 μονάδες της έκδοσης δρόμου του κορυφαίου μοντέλου της. Θυμίζουμε ότι, σε ό,τι αφορά στα χαρακτηριστικά του νέου Ford GT, η εταιρεία κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό τα πλήρη στοιχεία του, εκτός από το γεγονός ότι για την κίνησή του υπεύθυνος είναι ένας 3,5 λίτρων EcoBoost V6 κινητήρας βενζίνης, με ισχύ που ξεπερνά τους 600 ίππους. Αντίστοιχη μυστικότητα υπάρχει και για την τιμή του, η οποία λέγεται ότι ξεπερνά τα 400.000 δολάρια (380.000 ευρώ), χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή έξτρα στοιχεία όπως π.χ. οι carbon τροχοί.

Advertisement
Advertisement