Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υπερτυχερός μεγιστάνας παραλαμβάνει McLaren Senna (+vid)

Ελλάδα 11:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υπερτυχερός μεγιστάνας παραλαμβάνει McLaren Senna (+vid)

ΝΕΑ

Υπερτυχερός μεγιστάνας παραλαμβάνει McLaren Senna (+vid)

ΝΕΑ

Αυτό το έτος, τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τον Manny Khoshbin, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη ένα ακριβό αυτοκίνητο στη συλλογή του: μια εντυπωσιακή McLaren Senna.

Advertisement
Advertisement

Ο επιχειρηματίας πήγε να την παραλάβει την περασμένη εβδομάδα με μια Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe. Εντούτοις, όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το βρετανικό κάμπριο, επισκιάζεται κυριολεκτικά δίπλα στη Senna. Η συγκεκριμένη McLaren σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο χρώμα εμπνευσμένη από την έγχρωμη Marlboro της F1 του Ayrton Senna, σε κάνει να ανατριχιάζεις και ξυπνά σίγουρα μνήμες. Ο Khoshbin δήλωσε ότι έπρεπε να περιμένει περισσότερο από ένα χρόνο για να συναντήσει τελικά τη νέα του McLaren, δηλώνοντας ότι φαίνεται μεγαλύτερη στην πραγματικότητα απ ‘ότι στις φωτογραφίες και τα βίντεο. Νύχτωσε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία παράδοσης και είναι περιττό να πούμε ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με την πρώτη ματιά.

Με μόλις 500 μονάδες που θα κατασκευαστούν και μια απαγορευτική τιμή εκκίνησης που ισούται με 1 εκατομμύριο δολάρια, όλες οι Senna πωλήθηκαν πριν την επίσημη παρουσίαση στο κοινό. Πρόκειται για την κορυφαία σειρά του Woking η οποία τροφοδοτείται με 4λιτρο βενζινοκινητήρα Twin-turbo V8 800 PS και 800 Nm ροπής. Το 0-100 km/h έρχεται παρακαλώ σε 2,5 sec και η φρενήρης επιτάχυνση σταματά στα 320 και κάτι km/h! Στην αγορά “μεταχειρισμένων”, οι τιμές ξεπερνούν τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ μερικές ζητούν περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για κομμάτια με ελάχιστα km στο οδόμετρο.

Advertisement
Advertisement