Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Infiniti Q80 Inspiration για το Ντιτρόιτ

Ελλάδα 10:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Infiniti Q80 Inspiration για το Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Infiniti Q80 Inspiration για το Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Από το 2006 και το Q45 έχουμε να δούμε μεγάλο σεντάν από την Infiniti, η οποία τώρα επανέρχεται με το πρωτότυπο Q80 Inspiration για να μας προετοιμάσει για το μέλλον. Μέχρι τώρα, η Infiniti διαθέτει στην αγορά (κυρίως των ΗΠΑ) το Q70L που θεωρείται κατά κύριο λόγο ανταγωνιστικό μόνο της Cadillac CT6.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η Infiniti έχει και στο παρελθόν δείξει τη διάθεσή της να επανέλθει στην αγορά με ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας. Τώρα όμως με το πρωτότυπο Q80 Inspiration που αποκάλυψε ο επικεφαλής τους τμήματος σχεδίασης, φαίνεται πως έχει ωριμάσει η ιδέα της επαναφοράς στην κατηγορία των πολυτελών σεντάν.

Infiniti-Q80-20-boi-530

Το πρωτότυπο Q80 Inspiration προορίζεται για την έκθεση NAIAS 2018 του Ντιτρόιτ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της εταιρείας, στόχος ήταν να παρουσιαστεί ένα καλαίσθητο μεγάλο σεντάν με όλες τις νέες τεχνολογίες που θα το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Advertisement

Infiniti-Q80-18-boi-640

Η αναφορά αυτή από τον επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος, μας αφήνει να σκεφτόμαστε πως είναι πιθανή η παρουσίαση του αυτοκινήτου με υβριδική υπόσταση ή αμιγώς ηλεκτρικό. Έτσι συμπληρώνεται ιδανικά και η φήμη του ήθελε την Infiniti να παρουσιάζει ηλεκτρικό concept στο Ντιτρόιτ, με στόχο να το έχει έτοιμο για παραγωγή το 2019.

Advertisement