Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | newsautoCHOICE

ΝΕΑ

Infiniti: Η 30η επέτειος στο Pebble Beach

  • newsautoteam

Η Infiniti γιορτάζει την 30ή επέτειό της με το λανσάρισμα της γκάμας των  μοντέλων Edition 30 και δίνοντας μια γεύση από τους μελλοντικούς εκθεσιακούς χώρους της,  στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance.

 

Η Infiniti επιστρέφει στο Pebble Beach Concours d’Elegance, στο πλαίσιο των εορτασμών της 30ης επετείου της.  Εκεί,  η Infiniti, θα παρουσιάσει τα μοντέλα της Edition 30, μια σειρά ειδικά εξοπλισμένων οχημάτων που αναδεικνύουν την 30ετή ιστορία  της εταιρείας στις Η.Π.Α. Επιπλέον,  η Infiniti θα παρουσιάσει το όραμά της για το πώς θα είναι οι εκθεσιακοί χώροι της στο μέλλον, τιμώντας ταυτόχρονα την ιστορία της, στην έκθεση Japanese Automotive Invitational.

Στο περίπτερο της Infiniti, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τη σειρά Edition 30, που περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένες  εκδόσεις των Q50, Q60, QX50, QX60 και QX80. Αυτά τα οχήματα χαρακτηρίζονται από αποκλειστικές σχεδιαστικές «πινελιές»  στο εξωτερικό τους και περιλαμβάνουν, ως στάνταρ, μια σειρά από τις  παγκοσμίως πρώτες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού. Η σειρά των επετειακών μοντέλων θα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο πωλήσεων των Η.Π.Α., από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Εξ αρχής,  η Infiniti εργάζεται στον επαναπροσδιορισμό της σχέσης  αυτοκινήτου και οδηγού, ξεκινώντας από την εμπειρία του υποψήφιου αγοραστή στην έκθεση. Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία με το να φιλοξενήσει το κοινό της σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον με μια θερμότατη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, γεγονός  που συνεχίζει να προσελκύει στις εκθέσεις της πολλούς υποψήφιους αγοραστές.

Η σειρά Inspiration προσφέρει μια ματιά  στα μελλοντικά μοντέλα παραγωγής, καθώς και μια ματιά στο όραμα της εταιρείας να συνδυάσει τις επιδόσεις  με την ηλεκτροκίνηση. Η έλευση των ηλεκτροκίνητων πλατφορμών, αναδεικνύει μια νέα προσέγγιση σε ό, τι θα μπορούσε να μοιάζει με crossover και sedan. Με νέες εξωτερικές αναλογίες, οι ηλεκτροκινητήρες επιτρέπουν τη διαμόρφωση οχημάτων με επιπλέον εσωτερικό χώρο, με μια καμπίνα γεμάτη άνεση και ευρυχωρία.

Η Infiniti και η MotorTrend Group συνεργάζονται και πάλι για να παρουσιάσουν το δεύτερο ετήσιο Ιαπωνικό Automotive Invitational (JAI) στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του  Pebble Beach των Η.Π.Α., από  τις 16 έως τις 18 Αυγούστου. Ανάμεσα σε μια εβδομάδα με εκδηλώσεις για ιστορικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας, η JAI αποτελεί μια κορυφαία στιγμή, αφιερωμένη στα επιτεύγματα των Ιαπώνων κατασκευαστών αυτοκινήτων,  στην κουλτούρα και στο μέλλον της καινοτομίας και του σχεδιασμού, που εμπνέεται από την Ιαπωνία.

Το φετινό Invitational θα παρουσιάσει 54 ιστορικά σημαντικά Iαπωνικά αυτοκίνητα σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες: Race, Truck, Roadster, GT, Hot Hatch, Sports, Luxury και Sedan. Στα οχήματα  της INFINITI που θα εκτεθούν εκεί,  περιλαμβάνονται τα εξής :

 

  • Infiniti Q45t του 1993 : Πρωτοεμφανιζόμενο ως το κορυφαίο πολυτελές sedan που έθεσε τα θεμέλια της εμπορικής λειτουργίας της INFINTI το 1989.
  • Infiniti M30 του 1991 : Συμπληρώνοντας το sedan Q45, το M30 ήταν και αυτό “συστατικό στοιχείο” της έναρξης της εμπορικής λειτουργίας της εταιρίας, το 1989.
  • Infiniti J30 του 1994: Με αυτό το μοντέλο του 1994, λάνσαρε το δεύτερο πολυτελές sedan της.
  • Infiniti G Coupe 2004 : Ένα σπορ κουπέ, αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας.
  • Infiniti FX45 του 2003: Κατά το ντεμπούτο του το 2003, αποτέλεσε ένα από τα πρώτα crossover επιδόσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Εκτός των παραπάνω,οι επισκέπτες του φετινού Ιαπωνικού Automotive Invitational θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μοναδικό  και επιβλητικό Prince Skyline Sport του 1963. Η Prince Motor Company, αναμφισβήτητα η πρώτη εταιρεία  αυτοκινήτων πολυτελείας της Ιαπωνίας,  κυκλοφόρησε το 1957 το θρυλικό  Skyline σε  sedan και wagon εκδόσεις, προσθέτοντας στη γκάμα της, τo 1959, το πολυτελές sedan  Gloria.  Η Prince συγχωνεύθηκε το 1965 με την Nissan Motor Company Ltd., επηρεάζοντας το δυναμικό στυλ που συναντάται στα σημερινά μοντέλα της Infiniti.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto