Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι τα camper βαρετά; Ξανασκεφτείτε το!

Ελλάδα 15:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι τα camper βαρετά; Ξανασκεφτείτε το!

ΝΕΑ

Είναι τα camper βαρετά; Ξανασκεφτείτε το!

ΝΕΑ

Με το συγκεκριμένο Transit Custom Camper Van, η Ford μας δίνει υλικό για εκδρομικά όνειρα, αλλά και 170 ίππους για να μη μας λείψει και η ταχύτητα.

Advertisement
Advertisement

 

Μπορεί να έφτασε σε κόστος πολύ κοντά στα εκατό χιλιάδες δολάρια (85.782€) αλλά σίγουρα είναι ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό. Το συγκεκριμένο Custom Camper Van που έχει βασιστεί στο Ford Transit, έχει δεχτεί τις περιποιήσεις της MS-RT και της Wellhouse Leisure, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη του, ό,τι μπορεί να ζητήσει για να κάνει απολαυστικές τις εκδρομές του.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα του τα ποιοτικά υλικά είναι παντού, όπως και οι έξυπνες και πολύ καλά κατασκευασμένες λύσεις για την εκμετάλλευση του χώρου και την προσφορά όλων των απαραίτητων (και μη) ανέσεων για την άνετη φιλοξενία έως και 4 ενηλίκων για αρκετές ημέρες. Οι εσωτερικές επιφάνειες έχουν επενδυθεί με την καλύτερη ποιότητα αλκαντάρα και ιδιαίτερο ρόλο στην πολύ όμορφη εικόνα του εσωτερικού, παίζει ο προσεγμένος φωτισμός.

Advertisement

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην κουζίνα που έχει κατασκευαστεί και αποκαλύπτεται με την αναδίπλωση του σκληρού καλύμματος που παίζει το ρόλο του πάγκου όταν είναι στη θέση του. Εκεί, εκτός από το νεροχύτη, αποκαλύπτονται και δύο «μάτια» υγραερίου, πάνω από τον «εντοιχισμένο» φούρνο. Εξωτερικά, πλέον των γραφικών που κοσμούν το αμάξωμα, το συγκεκριμένο Transit «πατάει» σε τροχούς 18 ιντσών, ενώ ο κινητήρας του είναι ο δίλιτρος EcoBlue diesel με απόδοση 170 ίππων. για τη μετάδοση φροντίζει ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, για να είναι οι διαδρομές ακόμα πιο άνετες εκτός από ιδιαίτερα οικονομικές.

Advertisement

Ο Βρετανός ιδιοκτήτης του αυτοκινούμενου, ήθελε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το camper του, μια και σκοπεύει με αυτό να παρακολουθήσει πολλούς αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας αλλά και να απολαύσει τις διαδρομές από και προς τα μέρη όπου οι αγώνες διεξάγονται.

 

Advertisement