Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι αυτή η Ferrari 488 GTO;

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι αυτή η Ferrari 488 GTO;

ΝΕΑ

Είναι αυτή η Ferrari 488 GTO;

ΝΕΑ

Μία φωτογραφία από πρόσφατη εκδήλωση της Ferrari για… καλούς πελάτες, έχει προκαλέσει όργιο φημών καθώς όπως όλα δείχνουν, απαθανατίζει τη νέα, πολυαναμενόμενη 488 GTO!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αποκαλύφθηκε από το «only_ferrari488gto», ένα account στο instagram αφοσιωμένο στο επερχόμενο μοντέλο, που δημοσιεύει αποκλειστικά φωτογραφίες του. Έχει εικόνες από δοκιμές εξέλιξης, από renderings, τώρα και με αυτή την εικόνα που αποτελεί πρόγευση όσων αναμένουμε να δούμε στη Γενεύη.

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς της ιταλικής εταιρείας αν πράγματι η αναβίωση του εμβληματικού ονόματος θα πραγματοποιηθεί πράγματι στο ραντεβού του Μαρτίου στο ελβετικό σαλόνι αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Στο Μαρανέλο τηρούν σιγή ιχθύος αν και όλα δείχνουν πως το «επιθετικό» αυτό μοντέλο, με το εντυπωσιακό εμπρός μέρος, θα παίρνει ώθηση από τον V8 Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 3.9 lt που συναντάμε στην 488, όμως σε μία αρκετά «πειραγμένη» εκδοχή του που θα προσφέρει 700+ άλογα.

Η 488 GTO αναμένεται να είναι πιο ελαφριά, πιο γρήγορη, θα παράγει κατά 20% περισσότερη κάθετη δύναμη και αναβαθμίσεις σε κάθε τεχνολογικό της κομμάτι. Περισσότερα όσο πλησιάζει η ώρα των αποκαλυπτηρίων…