Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Imagine by Kia: Ένα συναρπαστικό ηλεκτρικό μοντέλο!

Ελλάδα 1:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Imagine by Kia: Ένα συναρπαστικό ηλεκτρικό μοντέλο!

ΝΕΑ

Imagine by Kia: Ένα συναρπαστικό ηλεκτρικό μοντέλο!

ΝΕΑ

Η Kia Motors αποκάλυψε το νέο πλήρως ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο μοντέλο «Imagine by Kia» στη Γενεύη.

Advertisement
Advertisement

Ένα πραγματικά συναρπαστικό ηλεκτρικό μοντέλο παρουσίασε η Kia στη Γενεύη που φέρει το λογότυπο «Imagine by Kia» προσεγγίζοντας με έναν μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο την ηλεκτροκίνηση.

Το νέο μοντέλο συνδυάζει την αθλητική σιλουέτα ενός σεντάν με το δυναμικό και ευρύχωρο προφίλ ενός crossover. Διαθέτει μία φωτιζόμενη «tiger nose» μάσκα με πρωτότυπους LED προβολείς και την αυθεντική υπογραφή της Kia.

Advertisement
Advertisement

Η βαφή είναι ένα δείγμα της διαφορετικότητας που εκπέμπει το αμάξωμα. Έξι χειροποίητες επιστρώσεις χρωμίου καλύπτονται σε μια χάλκινη απόχρωση δημιουργώντας ένα μοναδικό σύνολο.

Το παρμπρίζ και η οροφή χρησιμοποιούν ένα ενιαίο κρύσταλλο δημιουργώντας ένα τεράστιο «παράθυρο» για τους επιβάτες.

Advertisement

Τα πίσω φλας είναι βαθιά τοποθετημένα δημιουργώντας μια πιο έντονη τρισδιάστατη αίσθηση με τις οριζόντιες φωτεινές λωρίδες να δημιουργούν ένα οπτικό δεσμό με το Kia Stinger.

Advertisement

«Ο ελκυστικός σχεδιασμός στην αυτοκινητοβιομηχανία συναρπάζει και αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις. Πιστεύουμε πως σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει κάτι τέτοιο» εξηγεί ο Gregory Guillaume, Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού στην Kia Motors Europe.

«Αυτός είναι ο λόγος που το πλήρως ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο μοντέλο μας όχι μόνο ενθουσιάζει, αλλά υποδεικνύει μια διαφορετική από τα συνηθισμένα, συναισθηματική προσέγγιση της ηλεκτροκίνησης» επισημαίνει ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού.

Advertisement

Όσον αφορά στο εσωτερικό οι σχεδιαστές της Kia ήθελαν να του δώσουν μια απαράμιλλη λάμψη. Το ψηφιακό ταμπλό ξεχωρίζει από την «ελεύθερη» κεντρική οθόνη και περιλαμβάνει 21 ανεξάρτητες υπερυψηλής ανάλυσης συγχρονισμένες οθόνες που δημιουργούν έναν ξεχωριστό διαδραστικό περιβάλλον.

Το «Imagine by Kia», είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό τετράθυρο μοντέλο της μάρκας το οποίο εφοδιάζεται με μία χαμηλά τοποθετημένη μπαταρία που φορτίζεται επαγωγικά και αποτελεί το βασικό στοιχείο ενός συμπαγούς συστήματος μετάδοσης.