Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτροκίνητη η επόμενη Mustang;

Ελλάδα 21:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλεκτροκίνητη η επόμενη Mustang;

ΝΕΑ

Ηλεκτροκίνητη η επόμενη Mustang;

ΝΕΑ

Η είδηση είναι πως η Ford εξελίσσει την ηλεκτροκίνητη εκδοχή της Mustang. Οι αλλαγές πάντως στο αμάξωμά της φαίνονται να είναι ελάχιστες.

Advertisement
Advertisement

 

Γνωρίζουμε ήδη πως μια υβριδική Ford Mustang βρίσκεται στα σκαριά, οι κατάσκοποι μας πιστεύουν ότι αυτές οι φωτογραφίες μπορεί να είναι η πρώτη μας ματιά στη νέα έκδοση του επιτυχημένου αυτοκινήτου. Εναλλακτικά, είναι πιθανό το Blue Oval να ετοιμάζει μια έκδοση της Mustang με ένα ελαφρώς πρόσθιο μέρος. Το μπροστινό μέρος αυτού του Mustang είναι ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που πωλείται σήμερα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον λόγο γι αυτή την αλλαγή, αν και η συγκεκριμένη κίνηση πιθανώς να επέτρεπε στους μηχανικούς να τοποθετήσουν μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος μια απλή, μεγάλη απόληξη εξέρχεται από κάθε πλευρά. Η διάταξη είναι διαφορετική από εκείνη της Mustang GT, παρότι φέρει το σήμα μεταξύ των φώτων. Η Ford έχει πει ότι η υβριδική Mustang θα προσφέρει “απόδοση V8”, υποδηλώνοντας ότι το μοντέλο έχει λιγότερους από οκτώ κυλίνδρους κάτω από το καπό. Ωστόσο, μια καταχώριση της Ford που κατατέθηκε το 2017 αλλά δεν δημοσιεύθηκε μέχρι το 2019, έδειξε το σχέδιο της αυτοκινητοβιομηχανίας για ένα υβριδικό V8 με ηλεκτρικό κινητήρα που κινεί τους εμπρός τροχούς και τον κινητήρα εσωτερικής καύσης που κινεί τους πίσω. Οι τελευταίες αναφορές υποδηλώνουν ότι η υβριδική Mustang δεν θα εμφανιστεί με το λανσάρισμα της επόμενης γενιάς. Αναμένουμε λοιπόν το ηλεκτροκίνητο μοντέλο να κάνει το ντεμπούτο του το 2021, λίγο μετά δηλαδή την αποκάλυψη της επόμενης γενιάς.