Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικός οργασμός για τη McLaren

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλεκτρικός οργασμός για τη McLaren

ΝΕΑ

Ηλεκτρικός οργασμός για τη McLaren

ΝΕΑ

Σας έχουμε ήδη μιλήσει για την πρόθεση της McLaren να «πρασινίσει» σταδιακά τη γκάμα της και αυτό το πλάνο παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά. Δεν είναι μόνο η εντελώς ηλεκτρική διάδοχος της θηριώδους P1 που είναι στα σκαριά αλλά η βρετανική μάρκα ετοιμάζει και άλλο μοντέλο για την σειρά Ultimate.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, η McLaren Automotive στοχεύει στο να είναι ηλεκτρικά τα μισά μοντέλα της γκάμας της μέχρι το 2022. Η διάδοχος της P1 εκτιμάται πως θα αποκαλυφθεί προτού φύγει η δεκαετία που διανύουμε, πως θα είναι ελαφρύτερη, περιορισμένης παραγωγής και κόστους κάτω από το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ.

Όμως οι Βρετανοί ετοιμάζουν σύμφωνα με το AutoExpress και ένα ηλεκτρικό μοντέλο για τη σειρά Ultimate. Αυτό φέρεται πως είναι ήδη στο στάδιο της εξέλιξης και πως είναι ταχύτερο της εντυπωσιακής 675LT.

Advertisement
Advertisement

Το σχετικό άρθρο επικαλείται δηλώσεις ανώνυμης πηγής εκ των έσω που αναφέρει: «Μία ηλεκτρική McLaren, θα πρέπει να μπορεί να προσφέρει 30λεπτη εμπειρία στην πίστα και να χρειάζεται μόνο 30λεπτο διάλειμμα για φόρτιση προτού επιστρέψει σε αυτή».