Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικό Kia e-Soul με δύο επιλογές μπαταρίας

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό Kia e-Soul με δύο επιλογές μπαταρίας

ΝΕΑ

Ηλεκτρικό Kia e-Soul με δύο επιλογές μπαταρίας

ΝΕΑ

Διαθέσιμο και στην ευρωπαϊκή αγορά θα είναι πλέον η ηλεκτρική έκδοση του Kia Soul, προσφέροντας επιλογή ανάμεσα σε δύο εκδόσεις με διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας.

Advertisement
Advertisement

Η Kia θα παρουσιάσει την ευρωπαϊκή έκδοση του e-Soul στην έκθεση της Γενεύης. Το αυτοκίνητο θα μοιράζεται αντίστοιχη τεχνολογία με τα ήδη γνωστά ηλεκτρικά μοντέλα e-Niro και Kona Electric ενώ θα προσφέρεται με δύο επιλογές μπαταρίας. Η κανονική μπαταρία 39,2 kWh θα συνοδεύεται από ηλεκτροκινητήρα 100kW, ενώ η μεγαλύτερη μπαταρία 64 kWh θα διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 150kW. Η κανονική έκδοση θα προσφέρει αυτονομία 277 χιλιομέτρων με βάση τον κύκλο WLTP ενώ σε αυτή με την μεγάλη μπαταρία η αυτονομία φθάνει τα 452 χιλιόμετρα.

Το e-Soul είναι εφοδιασμένο με την νέα γενιά μπαταριών της Kia οι οποίες έχουν 25% μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα σε σχέση με το παρελθόν ενώ την ίδια στιγμή έχει αναβαθμιστεί και η αποδοτικότητα των ηλεκτροκινητήρων που χρησιμοποιούνται. Επιπλέον είναι συμβατές με ταχυφορτιστές έως 100kW με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί μια φόρτιση στο 80% της συνολικής χωρητικότητας σε 42 λεπτά.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτρική έκδοση του Soul θα είναι και η μόνη από την γκάμα του μοντέλου που θα φθάσει στην Ευρώπη και θα καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών ή 150.000 χιλιομέτρων.