Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρική η νέα Jaguar XJ

Ελλάδα 7:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρική η νέα Jaguar XJ

ΝΕΑ

Ηλεκτρική η νέα Jaguar XJ

ΝΕΑ

Με την τεχνολογία της i-Pace, το νέο sedan μοντέλο της Jaguar θα είναι το πρώτο από μια σειρά ηλεκτρικών προς άλλη κατεύθυνση της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

 

Η απόφαση για εξηλεκτρισμό των πολυτελών σεντάν αυτοκινήτων της Jaguar, δεν ήταν εύκολη αλλά είναι μάλλον προς τη σωστή κατεύθυνση με γνώμονα το ότι θα μπορέσει να βάλει την εταιρεία σε ηγετικό ρόλο μιας κατηγορίας που έχει πολλούς και δυνατούς παίκτες, στις συμβατικές τους εκδόσεις. Η Jaguar θέλει να κάνει το βήμα που θα τη φέρει μπροστά από τις εξελίξεις και φυσικά, μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Advertisement
Advertisement

Με εξαιρετική σχεδίαση που θα διατηρεί αρκετή από την κομψότητα των μοντέλων της και τεχνολογία από την i-Pace, η Jaguar θέλει να φέρει επανάσταση στην κατηγορία των πολυτελών sedan. Με την ηλεκτρική XJ, η αλήθεια είναι πως η Jaguar θα κάνει τη διαφορά. Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για το νέο αυτό ηλεκτρικό sedan, αναμένεται να είναι αυτή που χρησιμοποιούν από κοινού με την Land Rover και μπορεί να υποστηρίξει εκδόσεις και με κινητήρα βενζίνης. Για την τετρακίνητη έκδοση της ηλεκτρικής XJ, θα υπάρχουν 4 ηλεκτροκινητήρες, με απόδοση που θα φτάνει για τον κάθε ένα από αυτούς τους 200 ίππους.