Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικά «F» από τη Lexus

Ελλάδα 9:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικά «F» από τη Lexus

ΝΕΑ

Ηλεκτρικά «F» από τη Lexus

ΝΕΑ

Η επόμενη γενιά των μοντέλων «F» της Lexus, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ηλεκτρικά, από ότι άφησε να εννοηθεί ο Πρόεδρος της εταιρείας Yoshihiro Sawa.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Από πιο επίσημα χείλη, δεν γίνεται. Ο Πρόεδρος της Lexus, Yoshihiro Sawa ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως για να επεκταθεί η γκάμα των μοντέλων “F” που αποτελούν το δυναμικό sport «παρακλάδι» της Lexus, ίσως θα πρέπει να στραφούν προς την εξέλιξη ηλεκτρικών μοντέλων. Ο «ρόλος» της γκάμας των μοντέλων “F” που ουσιαστικά γίνονται βάση για τη δημιουργία ξεχωριστού brand στην εταιρεία, είναι πολύ σημαντικός και αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

lexus-lf-fc-electric-car-boi-530

Τα IS F, RC F και GS F χρησιμοποιούν το βενζινοκινητήρα V8 αλλά ο Sawa πιστεύει πως για το μέλλον θα πρέπει να στραφεί η εξέλιξή τους σε τελείως διαφορετικό προσανατολισμό. Αναγνωρίζοντας τη σημασία αλλά και την ανάγκη για διαφορετικότητα μέσω της εφαρμογής υπερ- υψηλής τεχνολογίας, η εξέλιξη ηλεκτρικών μοντέλων που θα έχουν τονισμένα τα δυναμικά τους χαρακτηριστικά, είναι μονόδρομος- αλλά παρ’ όλα αυτά, ο Sawa δεν έδωσε κανένα επιπλέον στοιχείο.

lexus-lf-fc-electric-car-boi-640