Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οικονομική βελτίωση by Hondata για το Civic Type R

Ελλάδα 1:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οικονομική βελτίωση by Hondata για το Civic Type R

ΝΕΑ

Οικονομική βελτίωση by Hondata για το Civic Type R

ΝΕΑ

Ένα νέο πακέτο βελτίωσης που άνετα θα μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο του “οικονομικού πακέτου της χρονιάς” παρουσίασε η αμερικάνικη Hondata, το οποίο και μπορείτε να παραγγείλετε από την άνεση του σαλονιού σας! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο FlashPro περιλαμβάνει το σύστημα ελέγχου διαχείρισης της εταιρείας, “FlashProManager V2.9.6.0” αλλά και επαναπρογραμματισμό της κεντρικής μονάδας ελέγχου (ECU) του καυτού hatchback των Ιαπώνων, η οποία και θα πρέπει να αποσταλεί στα γραφεία της εταιρείας.

Αυτές είναι και οι δύο μοναδικές αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν στον κινητήρα του Civic Type R, που φέρνουν μια ελκυστική αύξηση της δύναμης αλλά και της ροπής του 4κύλινδρου τουρμπάτου μοτέρτων δύο λίτρων, στη σωστή τιμή.

Συγκεκριμένα, για την αμερικάνικη έκδοση του Type R, η δύναμη ανεβαίνει από τους 310 ίππους (320 ίπποι για την ευρωπαϊκή έκδοση) στους 342, με ανάλογη αύξηση και στην ροπή από τα 40,8 στα 45,7 κιλά.

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα νούμερα, σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία, επιτυγχάνονται με χρήση βενζίνης 91 οκτανίων και μπορούν να πάνε ακόμη ψηλότερα με βενζίνη 93 οκτανίων αγγίζοντας τους 353 ίππους και τα 50,3 κιλά ροπής αντίστοιχα.

Χωρίς επεμβάσεις στον ίδιο τον κινητήρα, το κόστος του κιτ ανέρχεται σε μόλις 564 ευρώ, κάτι που τον αναγάγει σε μία ιδιαίτερα οικονομική βελτίωση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η εταιρεία από την California εξυπηρετεί μόνο διευθύνσεις από Καναδά και Η.Π.Α. – μην ξεχνάτε ότι πρέπει να στείλετε την ECU για επαναπρογραμματισμό. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι θα σκεφτείτε πάνω σε αυτό….

2017-honda-civic-type-r-hondata-640