Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν πωλείται φέτος χιόνι στην Ξάνθη

Ελλάδα 20:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν πωλείται φέτος χιόνι στην Ξάνθη

ΝΕΑ

Δεν πωλείται φέτος χιόνι στην Ξάνθη

ΝΕΑ

Το είδαμε στο site «Thraki Today» και το μοιραζόμαστε μαζί σας. Η αυτοσχέδια ταμπέλα σε καρότσα αγροτικού γράφει: «Πωλείται… χιόνι 0,50 λεπτά η μπάλα». Η εικόνα είναι από την Ξάνθη, προέρχεται από το 2015 και δεν είναι φετινή, αλλά έγινε θέμα σήμερα λόγω της κακοκαιρίας.

Advertisement
Advertisement

Οι επιχειρηματικές ιδέες είναι ένα προσόν των Ελλήνων. Το έχουν αποδείξει όσοι κατάφεραν και πλούτισαν στο εξωτερικό. Βέβαια κάποιοι το παρακάνουν και απλά καταφέρνουν να γίνουν Viral ή καλύτερα θέμα συζήτησης. Η εικόνα του αγροτικού Ι.Χ. το οποίο στάθμευσε επί της οδού Μ. Καραολή στην Ξάνθη έχοντας γεμάτη καρότσα με χιόνι έγινε αιτία για σχόλια, πριν από μια 5ετία. Όχι γιατί ήταν παρκαρισμένο παράνομα ή γιατί εμπόδιζε αλλά γιατί πάνω του είχε ένα ταμπελάκι και ανέγραφε πως το χιόνι είναι προς πώληση έναντι 0.50 λεπτών ανά μπάλα.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα τον Μάρτιο του 2015 στη Ξάνθη, μετά την κακοκαιρία που έπληξε τον νομό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Το ξαναθυμηθήκαμε σήμερα λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε όλη τη χώρα.

Δεν μάθαμε τελικά αν την τιμή στο χιόνι την έβαλε ο ιδιοκτήτης του ημιφορτηγού ή κάποιος περαστικός με χιούμορ. Πάντως για κάποιους οι χιονοπτώσεις είναι η μόνη λύση για να δουν μία «άσπρη μέρα» και φυσικά κάποιος αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί .

Advertisement
Advertisement