Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το νέο Audi A7

Ελλάδα 9:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το νέο Audi A7

ΝΕΑ

Ιδού το νέο Audi A7

ΝΕΑ

Το νέο A7 θα παρουσιαστεί σύμφωνα με την Audi στα τέλη του χρόνου. Δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από το ομολογουμένως εντυπωσιακό Prologue concept, θα διαθέτει όλες τις νέες τεχνολογίες του ομίλου και μια πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το μότο της γερμανικής φίρμας για το νέο A7 είναι “η λεπτή κομψότητα με μια εξωστρεφή σπορ σχεδίαση“, βάζοντας δυναμικά στην εξίσωση τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα. Εξωτερικά ξεχωρίζει από τους LED προβολείς, τις κυρτές επιφάνειες αλλά και τα τονισμένα φτερά.

Εντός εκτός από την κορυφαία ποιότητα, υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής, μέσω της οποίας θα εκτελούνται οι περισσότερες λειτουργίες, εννοείται στα νέα πρότυπα της εταιρίας από πλευράς τεχνολογίας, σύμφωνα με τα οποία τοποθετούνται πλέον όσο το δυνατό λιγότερα κουμπιά.

Advertisement
Advertisement

Στους κινητήρες θα υπάρχει ένας 4κύλινδρος 2λιτρος με e-turbo ισχύος 330 ίππων, ένας V6 diesel 355 ίππων, ενώ το κορυφαίο S7 θα φορά το νέο V6 3λιτρο turbo με 500 ίππους. Θα υπάρχει και RS7, με V8 twin-turbo 4,0 λίτρων και 580 ίππων. Στα πλάνα βρίσκεται και μια plug-in υβριδική έκδοση με turbo κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα.

Audi-A7-spy-tsiro-640