Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού η συλλεκτική Bentley Flying Spur First Edition

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιδού η συλλεκτική Bentley Flying Spur First Edition

ΝΕΑ

Ιδού η συλλεκτική Bentley Flying Spur First Edition

ΝΕΑ

H Bentley μας παρουσιάζει την έκδοση λανσαρίσματος της νέας Flying Spur, με κωδικό First Edition, η οποία διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

 

Ξεκινώντας να αναφέρουμε ότι η έκδοση Flying Spur First Edition θα πωλείται αποκλειστικά για τους πρώτους 12 μήνες, αρχής γενομένης από τα τέλη του 2019. Αλλά όπως και κάθε ιδιαίτερη έκδοση της Bentley, έτσι και η συγκεκριμένη ξεχωρίζει από τις μοναδικές λεπτομέρειες που την κοσμούν, όπως τα σήματα Union Jack στις πίσω κολώνες, μαρσπιέ και προσκέφαλα, αλλά και τις ιδιαίτερης σχεδίασης ζάντες των 22 ιντσών που φέρουν την υπογραφή της Mulliner.

Advertisement
Advertisement

Σαφώς και η εικόνα στο εσωτερικό ακολουθεί πιστά την παράδοση των μοντέλων της βρετανικής φίρμας, με κύριο χαρακτηριστικό την πολυτέλεια. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η κεντρικά τοποθετημένης οθόνη αφής 12,3 ιντσών, που ανάλογα τις προτιμήσεις του οδηγού, μπορεί να περιστραφεί και να εμφανιστούν τρία αναλογικά όργανα (θερμοκρασία του περιβάλλοντος, πυξίδα και χρονόμετρο). Επίσης, η νέα Flying Spur περιλαμβάνει το πακέτο συστημάτων ασφαλείας Touring, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα Traffic Assist, City Assist, Night Vision και Head Up Display, ενώ δεν λείπει και η πανοραμική οροφή.

Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας W12 διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 635 ίππους και 900 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της ZF, σύστημα τετρακίνησης και τετραδιεύθυνση. Τέλος να αναφέρουμε ότι το πρώτο μοντέλο της Bentley Flying Spur First Edition θα δημοπρατήσει στις 24 Ιουλίου, στο πλαίσιο ενός λαμπερού gala, με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να δίνονται για την υποστήριξη της οργάνωσης που έχει ιδρύσει ο Έλτον Τζον στη μάχη κατά του AIDS.