Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδικής έκδοσης BMW M8 σε λίγα μόνο κομμάτια

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδικής έκδοσης BMW M8 σε λίγα μόνο κομμάτια

ΝΕΑ

Ειδικής έκδοσης BMW M8 σε λίγα μόνο κομμάτια

ΝΕΑ

Μια ειδική έκδοση της BMW M8 Competition του 2020 έχει εισαχθεί στον Καναδά. Ονομάστηκε Individual Manufaktur Edition και πρόκειται να παραχθεί σε μόλις 20 μονάδες, οι 10 σε απόχρωση Fire Red και οι υπόλοιπες σε Frozen Black.

Advertisement
Advertisement

 

Παρόλο που φαίνεται ότι αυτή η ειδική έκδοση έχει εισαχθεί προκειμένου να υποστηρίξει το λανσάρισμα του νέου αυτοκινήτου Μ, ουσιαστικά τιμά την ιστορία της μάρκας. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η BMW εξέλιξε κρυφά ένα πρωτότυπο M8 το οποίο ήταν βαμμένο σε Fire Red απόχρωση. Ο Γερμανός κατασκευαστής αυτοκινήτων αρνήθηκε να αναγνωρίσει την ύπαρξη του αυτοκινήτου μέχρι το 2010 και αποτελεί σίγουρα ένα μυθικό αυτοκίνητο στην ιστορία του Μ Division. Τα ειδικά μοντέλα Individual Manufaktor Edition του Καναδά δεν διαθέτουν μόνο ιδιαίτερη βαφή. Και οι 20 μονάδες έρχονται με πλήρες πακέτο της M Performance, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων ανθρακονημάτων για τη μάσκα, τις εισαγωγές αέρα, τις πλαϊνές ποδιές, τον πίσω διαχύτη και το πρόσθιο σπόιλερ. Όσο για την καμπίνα, υπάρχει παντού δέρμα Merino σε Sakhir Orange και Black με Sakhir Orange αντιθέσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι ιδιοκτήτες του μοντέλου περιορισμένης έκδοσης θα θυμούνται ότι οδηγούν κάτι ξεχωριστό χάρη στην επιγραφή ‘BMW Individual Manufaktor’ που είναι τοποθετημένη στην κονσόλα. Εκτός από αυτά, το αυτοκίνητο είναι μηχανικά πανομοιότυπο με την κανονική M8 Competition. Αυτό σημαίνει ότι τροφοδοτείται από τον 4,4 λίτρων twin-turbo V8 που αποδίδει 617 ίππους και 750 Nm ροπής. Οι τιμές ξεκινούν από τα 150.000 δολάρια.