Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική εκτός δρόμου έκδοση για το Ford F-Series Super Duty

Ελλάδα 2:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική εκτός δρόμου έκδοση για το Ford F-Series Super Duty

ΝΕΑ

Ειδική εκτός δρόμου έκδοση για το Ford F-Series Super Duty

ΝΕΑ

Το εξαιρετικά δημοφιλές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, Ford F-Series Super Duty αποκτά μια νέα έκδοση με ενισχυμένο εκτός δρόμου χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Super Duty του Ford F-Series όπως μαρτυρά και το όνομα είναι αυτή που απευθύνεται σε όσους έχουν στο μυαλό τους την σκληρή χρήση σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Σε αυτό λοιπόν η Ford προσθέτει σήμερα και την προοπτική των αυξημένων απαιτήσεων στην εκτός δρόμου κίνηση παρουσιάζοντας την ειδική έκδοση Tremor.

Το πακέτο Tremor Off-Road θα διατίθεται για τα μοντέλα F-250 και F-350 Super Duty και συνοδεύεται από εξειδικευμένες επεμβάσεις που αναβαθμίζουν τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σε δύσκολες και απαιτητικές επιφάνειες. Η Ford μάλιστα αναφέρει πως η συγκεκριμένη έκδοση είναι η πιο ικανή εκτός δρόμου για το F Super Duty που έχει υπάρξει στην ιστορία του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότερες επεμβάσεις αφορούν φυσικά την ανάρτηση στην οποία έχουν τοποθετηθεί ενισχυμένα αμορτισέρ, ελατήρια που αυξάνουν το ύψος καθώς και νέες αντιστρεπτικές ενώ στους τροχούς 18 ιντσών έχουν τοποθετηθεί ειδικά εκτός δρόμου ελαστικά Goodyear Wrangler Duratrac. Χάρη στα παραπάνω το ύψος από το έδαφος φθάνει τα 27,4 εκατοστά ενώ οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής έχουν φθάσει τις 31,56 και 24,51 μοίρες αντίστοιχα.

Σε ότι αφορά τη μετάδοση το πίσω διαφορικό διαθέτει δυνατότητα ηλεκτρονικού κλειδώματος ενώ μπροστά υπάρχει μπλοκέ διαφορικό της Dana. Επιπλέον στα προγράμματα οδήγησης έχει προστεθεί και η λειτουργία Rock-Crawl η οποία ενεργοποιείται μόνο με την επιλεγμένη την τετρακίνηση με κοντές σχέσεις και προσφέρει ειδικές ρυθμίσεις σε μετάδοση και κινητήρα για κίνηση σε εξαιρετικά ανώμαλες και βραχώδεις επιφάνειες.

Advertisement