Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για τα 115 χρόνια Rolls Royce

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση για τα 115 χρόνια Rolls Royce

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για τα 115 χρόνια Rolls Royce

ΝΕΑ

H Rolls Royce ετοιμάζει ένα μοναδικό κομμάτι που θα βασίζεται στη Phantom και με αυτό θα γιορτάσει τα γενέθλια των 115 χρόνων της.

Advertisement
Advertisement

 

Με μια και μόνο εικόνα- teaser για τη νέα ειδική έκδοση της Phantom, η Rolls Royce μας δείχνει πως ετοιμάζεται πυρετωδών για τον εορτασμό των 115 ετών από την ίδρυσή της. Το αυτοκίνητο που θα είναι έτοιμο μέσα στο 2020, θα δημοπρατηθεί από τον Οίκο RM Sotheby’s και αναμένεται να προσελκύσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από συλλέκτες αυτοκινήτων (και όχι μόνο) αλλά και φίλους της μάρκας από όλο τον κόσμο. Η συγκεκριμένη έκδοση της Rolls Royce Phantom θα είναι μια και μοναδική, με το στοιχείο αυτό να είναι και το σημαντικότερο για την αξία που θα έχει αλλά και την τιμή που αναμένεται να φτάσει στη δημοπρασία.

Advertisement
Advertisement

Με την εικόνα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, βλέπουμε ένα ειδικό χρώμα, μια ειδική απόχρωση του κόκκινου αλλά δεν διακρίνονται ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα κάνουν δυνητικά της διαφορά από τις «απλές» Phantom. Προφανώς και θα υπάρχουν θυρεοί και κάποιο ειδικό σήμα που θα αναδεικνύει τη μοναδικότητα του αυτοκινήτου. Φυσικά και στην καμπίνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας που συνοδεύει την teaser εικόνα, το χειροποίητο αποτέλεσμα με το ποιοτικό δέρμα και τα υπόλοιπα υλικά, θα είναι επιπέδου έργου τέχνης, ενώ αναμένεται και εκεί να υπάρχουν κάποιες πλάκες με την ειδική σήμανση του μοναδικού αυτού αυτοκινήτου.

Advertisement

Αναφορικά με την τιμή του αυτοκινήτου, αξίζει να θυμηθούμε πως για το πρώτο αυτοκίνητο της 8ης γενιάς Phantom, είχε διατεθεί το ποσό των 780.000 δολαρίων (695.000 ευρώ). Με δεδομένο και το ότι από τη βασική τιμή του μοντέλου που ξεκινά από τα 400.000 ευρώ, εύκολα μπορεί να ξεπεράσει τα 600.000 επιλέγοντας κάποια (ακριβά προφανώς) έξτρα από τον μεγάλο κατάλογο που προσφέρει η εταιρεία, το συγκεκριμένο μοναδικό κομμάτι αναμένεται να περάσει εύκολα το ένα εκατομμύριο ευρώ στη δημοπρασία.

Advertisement