Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Fiat 500 Collezione

Ελλάδα 9:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση Fiat 500 Collezione

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Fiat 500 Collezione

ΝΕΑ

Άλλη μια ειδική έκδοση του Fiat 500 και μάλιστα στην ανοιχτή του έκδοση από την Ιταλική εταιρεία που όπως φαίνεται προσβλέπει στη διατήρηση του μοντέλου στην επικαιρότητα. Με μικρές αλλαγές και μόνο αισθητικές παρεμβάσεις, το Fiat 500 Collezione στοχεύει στο ήδη υπάρχον κοινό του μοντέλου αλλά και στους θιασώτες της Ιταλικής αισθητικής.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Δύσκολα θα μπορεί να θυμάται κανείς όλες τις εκδόσεις του Fiat 500. Με αυτή τη νέα, οι ιθύνοντες της Fiat, συντηρούν στην επικαιρότητα το έτσι και αλλιώς πολύ χαριτωμένο 500. Το εμβληματικό μικρό της Fiat, με ορισμένες διακριτικές αλλά καίριες αλλαγές στην εμφάνισή του, προσφέρει μια ακόμα εκδοχή του για τους λάτρεις του μοντέλου αλλά και της κομψότητας.

2018-fiat-500-collezione-boi-530

Μερικά στοιχεία από χρώμιο, στον εμπρός προφυλακτήρα, στο καπό και στους εξωτερικούς καθρέπτες, οι 16άρες ζάντες και η διχρωμία του αμαξώματος, είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που μπορεί να κρατήσει κανείς από τη νέα αυτή έκδοση του ανοιχτού 500. Οι κινητήρες με τους οποίους διατίθεται η έκδοση Collezione είναι οι ίδιοι με αυτούς των υπόλοιπων εκδόσεων του μοντέλου και η απόδοσή τους κυμαίνεται από τους 69 έως τους 105 ίππους.

Advertisement

2018-fiat-500-collezione-boi-640