Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση F Sport Blackline για το Lexus IS

Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση F Sport Blackline για το Lexus IS

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση F Sport Blackline για το Lexus IS

ΝΕΑ

Την σπορ πλευρά του Lexus IS αναδεικνύει η νέα έκδοση F Sport Blackline Special Edition που θα προσφέρεται τόσο στα πισωκίνητα όσο και στα τετρακίνητα IS300 και IS350

Advertisement
Advertisement

Η ειδική έκδοση F Sport Blackline διακρίνεται από τις λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμιο που διακοσμούν τις εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα όπως και τα καλύμματα των καθρεπτών. Τα μοντέλα φορούν επίσης ζάντες 18 ιντσών στο ίδιο χρώμα ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έναν από τους τρεις αποκλειστικούς χρωματισμούς της συγκεκριμένης έκδοσης, τους Obsidian, Ultra White και Ultrasonic Blue Mica.

Το εσωτερικό παίζει με συνδυασμούς του μαύρου με το γκρι με τις επενδύσεις να είναι από δέρμα ενώ χρωματική αντίθεση κάνουν οι ραφές σε μπλε απόχρωση Indigo Blue. Το ίδιο χρώμα υπάρχει επίσης σε λεπτομέρειες στις πόρτες και στο ντουλαπάκι του ταμπλό. Μέρος του πακέτου είναι επίσης το θερμαινόμενο τιμόνι με επένδυση που ακολουθεί τη διχρωμία του υπόλοιπου εσωτερικού.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά η έκδοση F Sport Blackline είναι εφοδιασμένη με κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας καθώς και με την πιο προηγμένη έκδοση συστήματος πολυμέσων που διαθέτει η Lexus. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν κάποιες αλλαγές στα μηχανικά μέρη οπότε οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 241 ίππων ή V6 3.5 λίτρων με 260 ίππους για το τετρακίνητο IS300 ή το ίδιο σύνολο με 311 ίππους για το IS350. Οι πωλήσεις της ειδικής έκδοσης αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Νοέμβριο.