Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις της McLaren 570S από την MSO

Ελλάδα 1:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδικές εκδόσεις της McLaren 570S από την MSO

ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις της McLaren 570S από την MSO

ΝΕΑ

Το τμήμα MSO της McLaren δημιούργησε έξι διαφορετικές ειδικές εκδόσεις της 570S οι οποίες είναι εμπνευσμένες από το αγωνιστικό παρελθόν της εταιρίας.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η δημιουργία των εκδόσεων ήταν μια παραγγελία της αντιπροσωπίας της McLaren στο Beverly Hills. Το σχέδιο που εκτελέστηκε από την MSO πήρε την ονομασία Racing Through the Ages και αφορά την δημιουργία τριών διαφορετικών ειδικών εκδόσεων για την 570S και την 570S Spider που είναι εμπνευσμένες από σημαντικές στιγμές της αγωνιστικής ιστορίας της εταιρίας.

Και τα έξι αυτοκίνητα της σειράς Racing Through the Ages έχουν σχεδιασμένη από την MSO πίσω αεροτομή και είναι διακοσμημένες με την αγωνιστική λωρίδα της GT4 που διατρέχει το καπό και την οροφή. Επιπλέον έχουν το πακέτο εσωτερικού διάκοσμου MSO Defined Black, ελαφριές σφυρίλατες ζάντες και εξάτμιση τιτανίου. Επιπλέον η λωρίδα της GT4 είναι ενσωματωμένη και στα καθίσματα ενώ κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται από κλειδί στο ίδιο χρώμα με αυτό που είναι βαμμένο, καθώς και από μια πλακέτα που αναγράφει πως πρόκειται για ένα από τα έξι μοντέλα Racing Through the Ages.

19de39c9-mclaren-mso-racing-through-the-ages-collection345654harpi640

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο ζευγάρι των 570S είναι βαμμένο στην απόχρωση Muriwai White που συνδυάζει το γαλάζιο με το λευκό και συμβολίζει τα κύματα την παραλίας Muriwai στη Νέα Ζηλανδία στην οποία ο Bruce McLaren συμμετείχε στον πρώτο του αγώνα. Η δεύτερη απόχρωση είναι η Papaya Spark που αποτελεί μια παραλλαγή της διάσημης πορτοκαλί απόχρωσης που επέλεξε ο Bruce McLaren για τα αγωνιστικά του τις δεκαετίες ’60 και ’70. Τέλος η απόχρωση Sarthe Grey αποτίει φόρο τιμής στην αγωνιστική F1 GTR που κυριάρχησε στο LeMans του 1995.
19de39c9-mclaren-mso-racing-through-the-ages-collection345654harpi640_1