Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ξεχωριστή “3άρα” της Schnitzer

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ξεχωριστή “3άρα” της Schnitzer

ΝΕΑ

Η ξεχωριστή “3άρα” της Schnitzer

ΝΕΑ

Η AC Schnitzer παρέλαβε τη νέα BMW Σειράς 3 και βάλθηκε να την κάνει την πιο ξεχωριστή από όσες θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Advertisement
Advertisement

 

Εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε την M Performance της BMW, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα εξαρτήματα ρύθμισης που έχει σχεδιάσει η AC Schnitzer για το premium sedan της βαυαρικής φίρμας. Προς το παρόν, τα εξαρτήματα διατίθενται ως ξεχωριστά αντικείμενα, αλλά ο βελτιωτικός οίκος θα τα προσφέρει σύντομα ως πακέτο αναβάθμισης της γνωστής μας 3άρας.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας με το εξωτερικό, η AC Schnitzer προσφέρει αρκετά αεροδυναμικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των εμπρός αλλά και πλευρικών σπόιλερ τα οποία ταιριάζουν με το πακέτο M Sport. Διατίθεται επίσης ένα αντίστοιχο αεροδυναμικό βοήθημα και πίσω μαζί με εμβλήματα AC Schnitzer. Η επιλογή των τροχών περιλαμβάνει 19 και 20 ιντσών ζάντες ελαφρού κράματος AC1 σε φινίρισμα BiColor ή Anthracite. Προχωρώντας στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, η AC Schnitzer προσφέρει τρεις δυνατότητες εξατομίκευσης των εξατμίσεων μέσω των αγωνιστικών εξατμίσεων Sport Carbon, Sport Chrome και Sport Black.

Δεν υπάρχουν ακόμη αναβαθμίσεις απόδοσης, αλλά η εταιρία με βάση το Άαχεν πωλεί ένα κιτ χαμηλώματος για την ανάρτηση που φέρνει το αυτοκίνητο 20 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος σε σύγκριση με την κανονική ανάρτηση. Όπως αναμενόταν, ο εσωτερικός χώρος λαμβάνει λεπτές τροποποιήσεις όπως μπουτόν αλουμινίου, πεντάλ, υποπόδιο και υποδοχή κλειδιού. Αυτά είναι όλα όσα προσφέρει η AC Schnitzer, αλλά τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη περισσότερα τμήματα. Αυτά περιλαμβάνουν σπορ πίσω σιγαστήρες, ακόμη χαμηλότερη σπορ ανάρτηση (30 χιλιοστά), εμπρός περαιτέρω σπόιλερ, πίσω αεροτομή οροφής, πίσω σπόιλερ και πολλά άλλα.