Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η VW καθυστερεί το λανσάρισμα του νέου Golf

Ελλάδα 13:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η VW καθυστερεί το λανσάρισμα του νέου Golf

ΝΕΑ

Η VW καθυστερεί το λανσάρισμα του νέου Golf

ΝΕΑ

Παράταση για την επόμενη χρονιά παίρνει το λανσάρισμα της νέας γενιάς του VW Golf, αφού ο προηγμένος ψηφιακός εξοπλισμός του νέου μοντέλου απαιτεί περισσότερο χρόνο εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει η Automotive News Europe, η VW θα εφοδιάσει το νέο Golf με ένα πλήρως ψηφιακό εσωτερικό, ώστε να προσελκύσει αγοραστές και των premium χάτσμπακ μοντέλων.

Όμως, η νέα προηγμένη αυτή τεχνολογία δημιουργεί κάποια τεχνικά προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν μέχρι το λανσάρισμα του νέου μοντέλου, σπρώχνοντας πιο πίσω το λανσάρισμα του μοντέλου. Από την πλευράς της η VW αρνείται ότι αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησης, δηλώνοντας ότι είναι καλύτερο στρατηγικά για το μοντέλο να λανσαριστεί στις αρχές του 2020.

Πριν από αυτή την εξέλιξη, το πλανάρισμα της VW ήταν το νέο Golf να παρουσιαστεί επίσημα στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ μερικές εβδομάδες αργότερα θα παρουσιαζόταν το νέο VW I.D., το πρώτο χάτσμπακ ηλεκτρικό της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Αυτό όμως αλλάζει και έτσι στη Φρανκφούρτη η VW θα δώσει έμφαση στο I.D., αφήνοντας για πιο μετά την παρουσίαση του νέου Golf και στη συνέχεια στις αρχές του 2020 το λανσάρισμά του.