Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η VW ετοιμάζει ένα νέο αστικό crossover

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η VW ετοιμάζει ένα νέο αστικό crossover

ΝΕΑ

Η VW ετοιμάζει ένα νέο αστικό crossover

ΝΕΑ

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση του νέου T-Cross η επίθεση της VW στα compact SUV δεν θα σταματήσει, αφού η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει ένα μικρότερο νέο μοντέλο τους είδους.

Advertisement
Advertisement

Το νέο γερμανικό crossover/SUV σύμφωνα με νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της VW στην Παμπλόνα της Ισπανίας, μαζί με το Polo και το T-Cross.

Η πλατφόρμα του θα είναι η ίδια με αυτή των δύο μοντέλων που προαναφέραμε (πάτωμα MQB) και ως προς το ποιόν του, θα έχουμε να κάνουμε με ένα σπορτίφ αστικό crossover, το οποίο θα φέρει υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο για το νέο μοντέλο, εκτός του ότι για την κατασκευή του υποψήφιο ήταν και το εργοστάσιο της VW στη Σλοβακία, όμως τελικά αποφασίστηκε η Παμπλόνα, από τη στιγμή που το μικρότερο crossover της γερμανικής μάρκας θα μοιράζεται πολλά με το Polo και το T-Cross.

Advertisement
Advertisement

Ως προς τέλος το πότε θα το δούμε στους δρόμους, αυτό αναμένεται να συμβεί το 2021, όταν και θα ξεκινήσει η παραγωγή του αυτοκινήτου στην Ισπανία.