Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «βρώμικη» GTstreet RS με τους 770 ίππους!

Ελλάδα 9:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η «βρώμικη» GTstreet RS με τους 770 ίππους!

ΝΕΑ

Η «βρώμικη» GTstreet RS με τους 770 ίππους!

ΝΕΑ

Ένα ξεχωριστό μοντέλο παρουσίασε η TechArt στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 10 κομμάτια.

Advertisement
Advertisement

Η TechArt αποκάλυψε την GTstreet RS στη Γενεύη το οποίο αποτελεί μια… «βρώμικη» έκδοση της Porsche 991.2 Turbo S αλλά θα παραχθεί σε μόλις 10 κομμάτια.

Η TechArt έχει αναβαθμίσει την εξωτερική εμφάνιση του αμαξώματος της GTstreet RS με ειδικά σχεδιασμένο σφυρήλατο άνθρακα δημιουργώντας μια εικόνα «βρώμικου» αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η πίσω αεροτομή μπορεί να επεκταθεί και να επαναρυθμιστεί κατά 15 μοίρες, ενώ οι τροχοί επίσης αποτελούν ειδική έκδοση σφυρηλατημένου σχεδίου.

Κάθε ένα από τα 10 μοντέλα GTstreet RS θα διαθέτει τον περιορισμένο αριθμό έκδοσης τους στο εμπρόσθιο μέρος. Επιπλέον, τα πίσω και πίσω πλευρικά παράθυρα είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ γυαλί Corning Gorilla, ενώ ο οπίσθιος οπίσθιος άνθρακας συνοδεύεται από τέσσερις οπές εξαγωγής τιτανίου. Οι τελευταίες διαθέτουν μια ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ρύθμιση πτερυγίων για την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών επιπέδων θορύβου.

Advertisement

Στο εσωτερικό η εταιρεία έχει τοποθετήσει δέρμα Alcantara στα καλύμματα δαπέδου, στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα αλλά και στις πόρτες και στην οροφή.

Advertisement

Τα πάνελ των θυρών και τα καθίσματα διαθέτουν συνδυασμό δέρματος, Alcantara και μαλλί, ενώ οι λεπτομέρειες μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμίες του πελάτη.

Όσον αφορά στον κινητήρα οι τεχνικοί της εταιρείας κατάφεραν να αυξήσουν την ιπποδύναμη ισχύος του μηχανικού συνόλου 3,8 λίτρων κατά 187 ίππους με αποτέλεσμα η GTstreet RS να αποδίδει πλέον 770 ίππους και 920 Nm ροπής!

Advertisement

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι το αυτοκίνητο για να αγγίξει τα πρώτα 100 χιλιόμετρα από στάση να χρειάζεται μόλις 2,5 δευτερόλπετα ενώ η τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 340 χλμ./ώρα.

Πάντως σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της TechArt το η GTstreet RS με ειδικά ελαστικά μπορεί να αγγίξει σε πίστα και τα 360 χλμ./ώρα.