ΝΕΑ

Η ΒΜW «τεστάρει» την επόμενη X3

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ΒΜW «τεστάρει» την επόμενη X3

ΝΕΑ

Η ΒΜW «τεστάρει» την επόμενη X3

ΝΕΑ

H γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο από τις δοκιμές εξέλιξης της επόμενης γενιάς της Χ3, με το καμουφλαρισμένο αμάξωμα…σε δράση.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το μοντέλο παραγωγής θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Φθινόπωρο και σήμερα, η BMW δημοσιεύει υλικό από τις δοκιμές που πραγματοποιεί στον Αρκτικό Κύκλο. Η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει ένα εντελώς καινούργιο αυτοκίνητο, με νέο πάτωμα, νέα γκάμα κινητήρων-κιβωτίων και κυρίως, με δυναμική εμφάνιση.

Στο τομέα των μηχανικών συνόλων θα έχουμε, επίσης, μεγάλες αλλαγές. Έτσι, για πρώτη φορά η X3 θα έρθει και υβριδική, με ένα σύστημα υβριδικής τεχνολογίας που θα φορτίζει και από πρίζα, όπως αυτό που είδαμε στη νέα Χ5. Ο κινητήρας θα είναι ένας 2λιτρος βενζινοκινητήρας turbo με 245 ίππους και θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων περίπου, με συνδυαστική ισχύ πάνω από 300 ίππους. Τέλος, εκτός των 4κίνητων εκδόσεων, θα υπάρξει και 2κίνητη (πισωκίνητη επιλογή), ενώ το ντεμπούτο του-μαζί με τη νέα Χ3-αναμένεται να κάνει και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων της ZF.

Advertisement
Advertisement