Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Βentley Bentayga σε κυνηγετική έκδοση

Ελλάδα 14:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Βentley Bentayga σε κυνηγετική έκδοση

ΝΕΑ

Η Βentley Bentayga σε κυνηγετική έκδοση

ΝΕΑ

Το πρώτο SUV μοντέλο στην ιστορία της Bentley διευρύνει την γκάμα του με μια νέα «κυνηγετική» έκδοση. Υπερβολή; Σίγουρα, ναι.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της Bentley σε συνεργασία με την κορυφαία αγγλική εταιρεία κατασκευής όπλων Purdey (φτιάχνει super pose, πλαγιόκαννα & ραβδωτά) έφτιαξε την Bentayga Field Sports.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εξοπλιστική έκδοση που έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κυνηγού. Όπως μπορούμε να δούμε και στις σχετικές φωτογραφίες, στο πορτ μπαγκάζ υπάρχουν ειδικές θήκες για τη φιλοξενία των όπλων, των φυσιγγίων και διάφορων άλλων στοιχείων (κουτί πρώτων βοηθειών, πρόβλεψη για κυνηγετικό σκύλο και πολλά ακόμη).

Advertisement
Advertisement

Η Βentley Bentayga Field Sports εξοπλίζεται με 6λιτρο V8 biturbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 600 ίππων και τιμή στην Αγγλία κοντά στις 250.000 λίρες. Αν λάβει κάνεις υπόψη του ότι ένα όπλο της Purdey μπορεί να φτάσει σε κόστος τις 80.000 λίρες (ή και παραπάνω), τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι το συνολικό «πακέτο» απευθύνεται στην ελίτ της κυνηγετικής κοινότητας παγκοσμίως.

bentley-bentayga-field-sports-by-mulliner (4)

bentley-bentayga-field-sports-by-mulliner (6)

Advertisement

Bentley-Bentayga-2016-1600-06