Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η τρελή πορεία ενός Lexus NX (+vid)

Ελλάδα 1:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η τρελή πορεία ενός Lexus NX (+vid)

ΝΕΑ

Η τρελή πορεία ενός Lexus NX (+vid)

ΝΕΑ

Μια γυναίκα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού στην προσπάθειά της να ξεπαρκάρει οδηγώντας ένα Lexus NX, συνέτριψε χαλύβδινα κιγκλιδώματα σε ένα γνωστό πάρκινγκ στο Miami Springs, με αποτέλεσμα το crossover να βρεθεί στο κενό.

Advertisement
Advertisement

 

Το πίσω άκρο του crossover σηκώθηκε και κολλήθηκε στο τσιμεντένιο ανώτατο όριο. Αυτό εμπόδισε το NX από την πτώση στο έδαφος, αλλά σήμαινε ότι οι γυναίκες επιβαίνοντες κρέμονταν στο κενό για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με την Miami-Dade Fire Rescue, 11 ειδικές μονάδες ανέλαβαν την επιχείριση απεγκλωβισμού, συμπεριλαμβανομένης μιας τεχνικής ομάδας διάσωσης. Προσπάθησαν να ασφαλίσουν και να σταθεροποιήσουν το όχημα προκειμένου αυτό να μην πέσει από το δεύτερο όροφο του γκαράζ.

Advertisement
Advertisement

Μόλις το όχημα ήταν σε ασφαλές σημείο, ένας από τους πυροσβέστες άνοιξε την πίσω δεξιά πόρτα του NX και ανέβηκε προσεκτικά μέσα. Στη συνέχεια βοήθησε τη γυναίκα από το όχημα και οι φωτογραφίες δείχνουν ότι ήταν απίστευτα ευγνώμων καθώς τον αγκάλιασε με ιδιαίτερη συγκίνηση. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και το WSVN αναφέρει ότι το περιστατικό διήρκεσε περίπου μία ώρα. Η τύχη έπαιξε σίγουρα έναν παράγοντα στο περιστατικό και ο επικεφαλής του τμήματος διάσωσης, Danny Cardeso, είπε: “Το όχημα ήταν σφηνωμένο από μερικά εκατοστά μέταλλο στο επάνω πίσω μέρος. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που απέτρεψε την πτώση”.

Όσο για το crossover, τελικά ανακτήθηκε. Δεν υπάρχει καμία λέξη για την κατάστασή του, αλλά οι φωτογραφίες και τα βίντεο υποδηλώνουν ότι έλαβε μόνο μικρές ζημιές. Εκτός από την προφανή ζημιά στην οροφή και την πόρτα του χώρου αποσκευών, οι πυροσβέστες έσπασαν τα πίσω παράθυρα στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να ασφαλίσουν το όχημα. Εκτός από αυτό, το crossover δεν φαίνεται να έχει υποστεί κάτι σοβαρό.