Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η θηριώδης McLaren Senna εν δράσει (video)

Ελλάδα 14:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η θηριώδης McLaren Senna εν δράσει (video)

ΝΕΑ

Η θηριώδης McLaren Senna εν δράσει (video)

ΝΕΑ

Όταν η McLaren αποκάλυψε το νέο περιορισμένης παραγωγής supercar της προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος  του Ayrton Senna, κάποιοι άλλοι θεώρησαν πως αφού φέρει αυτό το όνομα βαρύ σαν ιστορία, θα έπρεπε να είναι πιο… όμορφη!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όμως πάντα σε ότι έχει να κάνει με τα στολίδια της αυτοκίνησης, η πραγματική ομορφιά ή τουλάχιστον η αντικειμενική ομορφιά, ξεδιπλώνεται μόνο όταν πατάς το γκάζι. Έτσι η McLaren Automotive ξεκίνησε να μας δείχνει λίγη από την πραγματική γοητεία της Senna με το video που σας παραθέτουμε.

Το νέο της όπλο που θα παραχθεί σε μόλις 500 κομμάτια βρέθηκε στο νέο Τεχνολογικό Κέντρο της βρετανικής εταιρείας στο Σέφιλντ, μία επένδυση που ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια λίρες και είναι στο τελικό στάδιο κατασκευής. Εκεί το άκρως αποδοτικό αεροδυναμικά μοντέλο βρέθηκε δίπλα στηn MP4/5 την οποία ο αείμνηστος Βραζιλιάνος οδηγούσε τη σεζόν του 1989 στη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Κι αν το μονοθέσιο αποτελούσε απλά σημείο αναφοράς, η Senna άρχισε να αφήνει σημάδια από τα Pirelli ελαστικά της στο πάτωμα, με τον 4λιτρο V8 Twin-Turbo που την εφοδιάζει προσφέροντας 789 άλογα και 800 Nm ροπής να ταράσσει το χώρο με τα υψηλά ντεσιμπέλ του.

Διαβάστε τα πάντα για τη νέα McLaren Senna πατώντας εδώ και στη συνέχεια απολαύστε τη εν δράσει στο εντυπωσιακό video που ακολουθεί…